21 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Καταγραφή προβλημάτων και σχεδιασμός έργων από τον Ι. Μαντζούνη στους αθλητικούς χώρους της Βόρειας Κυνουρίας

Αθλητικούς χώρους και γήπεδα της Βόρειας Κυνουρίας επισκέφθηκαν το Σάββατο 30 Μαΐου ο Πρόεδρος Περιφερειακού συμβουλίου περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Σκαντζός, ο Αντιπεριφερειάρχης αθλητικών κ. Μαντζούνης. ο αντιδήμαρχος τεχνικών έργων κ. Σαμαρτζής, ο Πρόεδρος Αθλητικής Επιτροπής κ. Δαλιάνης και η Πρόεδρος Επιτροπής Παιδείας κυρία Μπάρλα.

Στόχος αυτής της επίσκεψης, ήταν οι αρμόδιοι αιρετοί να γνωρίσουν την περιοχή και να καταγράψουν τις ανάγκες που υπάρχουν προκειμένου να ξεκινήσει ο σχεδιασμός για την αναβάθμιση και την βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων.

Έγινε μία νέα αρχή μεταξύ των σχέσεων περιφέρειας και δήμου και χαράχτηκε μία πιο “επιθετική” γραμμή σε θέματα αθλητισμού και όπως σημειώθηκε και στην συνάντηση των εκπροσώπων της αυτοδιοίκησης, αυτή ήταν η πρώτη φορά όπου αντιπεριφερειάρχης για θέματα αθλητισμού βρέθηκε στην περιοχή.

Ο αντιπεριφερειάρχης αρμόδιος για θέματα αθλητισμού ο κ. Γιάννης Μαντζούνης ενημερώθηκε εκτενώς για όλα τα προβλήματα και τις απαιτήσεις που έχουν τα γήπεδα, προκειμένου να είναι λειτουργικά και ασφαλή για τους αθλητές.

Σε δηλώσεις του στην κάμερα του AstrosNews.gr ανέφερε ότι η περιφερειακή αρχή έχει στόχο να καταγράψει όλες τις αθλητικές εγκαταστάσεις, προκειμένου να προχωρήσει σε έργα συντήρησης, αλλά να υλοποιήσει και νέα έργα.

Στο άμεσο μέλλον θα κάνουμε συναντήσεις με όλες τις ομοσπονδίες, όλων των αθλημάτων, έτσι ώστε να υπάρχουν αξιοποίηση των αθλητικών εγκαταστάσεων

Ο κ. Σκαντζός από την μεριά του ξενάγησε τον αντιπεριφερειάρχη, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του δήμου και μίλησε για τις επιπτώσεις που υπάρχουν από την πανδημία του κορονοϊού.

Είναι δεδομένη η αγαστή συνεργασία της περιφέρειας και του δήμου και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό, όπως έχει δηλώσεις και ο κ. Νίκας

Τέλος ο κ. Δαλιάνης μετά την ολοκλήρωση της περιήγησης, ευχαρίστησε όλους, για την παρουσία τους στις αθλητικές εγκαταστάσεις του δήμου.

Δρομολογούμε έργα, υπάρχουν νέες προκλήσεις, η επιθετικότητα στον αθλητισμό θα βοηθήσει πάρα πολύ

Θεωρώ ότι ο δήμος πρέπει και θα έχει τις καλύτερες αθλητικές εγκαταστάσεις επί θητείας του κ. Καμπύλη είπε κλείνοντας ο κ. Δαλιάνης.

Πηγή: astrosnews.gr

YouTube player
YouTube player
YouTube player
YouTube player

Περισσότερα Άρθρα

1η ΤΟΜΥ Άργους :«Είμαι ασφαλής στο δρόμο»

Τη Δευτέρα 10/12/2018, η 1η ΤΟΜΥ Άργους στο πλαίσιο της ανάπτυξης και υλοποίησης δράσεων πρόληψης και αγωγής υγείας με ωφελούμενους τους μαθητές των δομών της Κοινωφελούς Επιχείρησης του δήμου Άργους-Μυκηνών (ΚΕΔΑΜ), πραγματοποίησε δυο δράσεις στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) Άργους «Παιδική Πολιτεία» και στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) Νοτίου Άργους, αντίστοιχα. Το θέμα […]

Κρούσμα κορωνοϊού στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Σπάρτης.

Ανακοίνωση εξέδωσε η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λακωνίας, γνωστοποιώντας πως αναστέλλεται από τις 29/01 έως και τις 11/02 η λειτουργία του Ε1 τμήματος του 2ου 12/Θ Δημοτικού Σχολείου Σπάρτης, λόγω κρούσματος κορωνοϊού. Αναλυτικά η ανακοίνωση: Σας γνωρίζουμε ότι, με απόφαση του Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λακωνίας, κ. Φώτη Πολίτη, και κατόπιν εισηγήσεως της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και […]