15 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Κατεπείγουσα συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου

Κατεπείγουσα συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 167 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ 87/τ.Α’/7.6.2010),  θα πραγματοποιηθεί στις 27 Ιανουαρίου 2020, ημέρα Δευτέρα και ώρα 4.00 μ.μ, στο «Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Τρίπολης», με θέμα ημερήσιας διάταξης:

-Εισήγηση για έγκριση του «Προγράμματος Τουριστικής Προβολής Περιφέρειας Πελοποννήσου 2020».
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Ο Σύμβουλος κ. Άννα Καλογεροπούλου – Κανελλοπούλου

-Έγκριση 1ης αναμόρφωσης του προϋπολογισμού Περιφέρειας Πελοποννήσου, οικονομικού έτους 2020.
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Νίκωνας Τζινιέρης

Τα θέματα θεωρούνται κατεπείγοντα, λόγω της φύσης των αντικειμένων τους.

Περισσότερα Άρθρα

Άδωνις Γεωργιάδης: Ανοίγουν από τη Δευτέρα τα εμπορικά κέντρα

Την ερχόμενη Δευτέρα (18/5) θα ανοίξουν τα εμπορικά κέντρα, τα mall, οι ζωολογικοί και βοτανολογικοί κήποι. Την παραπάνω ανακοίνωση έκανε σε δηλώσεις του ο Άδωνις Γεωργιάδης στην ΕΡΤ. Ο υπουργός Ανάπτυξης τόνισε πως θα ανακοινωθούν τα μέτρα και οι κανόνες για τη λειτουργία των πολυκαταστημάτων, τονίζοντας πως η κανονικότητα έρχεται νωρίτερα στη χώρα.  

Μαζί χτίζουμε την Ισότητα των Φύλων Της Σόνιας Τάνταρου-Κρίγγου

Μαζί χτίζουμε την Ισότητα των Φύλων Της Σόνιας Τάνταρου-Κρίγγου, Προέδρου του Κέντρου Ερευνών για Θέματα Ισότητας H μάχη για την ισότητα των φύλων παγκοσμίως είναι διαρκής και κερδίζεται σταδιακά. Τα κράτη και οι κοινωνίες έχουν προχωρήσει σε δομικές αλλαγές προς την κατεύθυνση αυτή, αλλά οι προσπάθειες δεν έχουν ευοδωθεί πλήρως παντού, ούτε και με τον […]