20 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

ΚΕΑ Ιανουαρίου 2019: Πιστώνονται τα χρήματα στους λογαριασμούς 290.072 δικαιούχων

Σε λίγη ώρα σύμφωνα με πληροφορίες του dikaiologitika.gr θα πιστωθούν τα χρήματα του ΚΕΑ στους λογαριασμούς των δικαιούχων και το αργότερα μέχρι την Δευτέρα το πρωί θα έχουν πληρωθεί όλοι.

Το ποσό των 63.128.428,80 ευρώ θα καταβληθεί σε 290.072 δικαιούχους και αφορά περισσότερα από 600.000 άτομα.

Η πληρωμή του ΚΕΑ θα πραγματοποιηθεί με πίστωση εξ’ ημισείας στο λογαριασμό και στην προπληρωμένη κάρτα αγορών, στις περιπτώσεις που το συνολικό καταβαλλόμενο ποσό είναι ίσο με ή υπερβαίνει τα 100 ευρώ ανά μήνα.

Η προπληρωμένη τραπεζική κάρτα του δικαιούχου μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς κανένα περιορισμό για οποιαδήποτε αγορά, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρονικών αγορών.

Οι δικαιούχοι του ΚΕΑ παρακαλούνται να απευθύνονται στην Τράπεζα με την οποία συνεργάζονται και μόνο σε αυτήν για θέματα που σχετίζονται με τον τραπεζικό λογαριασμό τους ή την προπληρωμένη κάρτα αγορών. Υπενθυμίζεται ότι η ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΚΕΑ παραμένει ανοιχτή ώστε οιενδιαφερόμενοι να την επισκέπτονται και να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους ανά πάσα στιγμή.

 

Περισσότερα Άρθρα

Ξεκίνησε η απογραφή και η καταγραφή των ζημιών από τις πυρκαγιές

Ξεκίνησε το πρωί της Δευτέρας 9 Αυγούστου, η καταγραφή των ζημιών που προκλήθηκαν από τις πυρκαγιές των προηγούμενων ημερών. Συγκεκριμένα, ειδικά κλιμάκια του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών πραγματοποιούν αυτοψίες στους Δήμους Αχαρνών (Βαρυμπόμπη, Θρακομακεδόνες), Ωρωπού (Αφίδνες, Ιπποκράτειος Πολιτεία, Δροσοπή), Κηφισιάς (Αδάμες), Διονύσου (Κρυονέρι), Λοκρών (Μαλεσίνα). Στόχος να ολοκληρωθεί η καταγραφή το ταχύτερο δυνατό, προκειμένου να […]

Αύριο το πρωί το τελευταίο αντίο στην Καλλιόπη Μαντζούνη (Γιαννά)

Τελούμε την κηδεία της αγαπημένης μας μητέρας και γιαγιάς Καλλιόπης Μαντζούνη (Γιαννά) ετών 79. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 11:30 στον Ιερό Ναό Αγίου Αναστασίου Ναυπλίου ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ – ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΙΩΑΝΝΗΣ – ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ