17 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Κεραμέως: Στις 8:15 το πρώτο κουδούνι στα σχολεία

Στις 8:15 το πρωί θα ανοίγουν τα σχολεία από Σεπτέμβρη σύμφωνα με την υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως.

Υπενθυμίζεται ότι ο προηγούμενος υπουργός Παιδείας, Κώστας Γαβρόγλου, είχε αναφέρει ότι εξετάζεται το ενδεχόμενο να ξεκινούν τα μαθήματα στις 9:00.

Η κ. Κεραμέως, στην ίδια συνέντευξη επανέλαβε ακόμη ότι «το πανεπιστημιακό άσυλο θα καταργηθεί άμεσα», ενώ σημείωσε ότι θα προσληφθούν κανονικά οι 4.500 εκπαιδευτικοί για τα σχολεία ειδικής αγωγής, αλλά και πως το σύστημα πανελληνίων εξετάσεων δεν θα αλλάξει για την επόμενη χρονιά.

Τέλος, αναφερόμενη στην υπόθεση της ίδρυσης Νομικής Σχολής στην Πάτρα, είπε πως δεν πρόκειται να γίνει κάτι τέτοιο, καθώς «υπάρχουν χιλιάδες άνεργοι δικηγόροι, η χώρα δεν χρειάζεται άλλους άνεργους δικηγόρους. Είναι αδιανόητο να έχουμε υψηλή νεανική ανεργία και επιχειρήσεις να μη βρίσκουν νέους με ειδικές δεξιότητες».

Περισσότερα Άρθρα

Νίκος Θεοδωράκης: ΠΡΟΔΙΑΓΕΓΡΑΜΕΝΗ Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Η Θέση κάθε προοδευτικού, Αριστερού πολίτη βρίσκεται στη συμπόρευση με τις Λαϊκές Συσπειρώσεις ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ Φίλες και φίλοι, Συναγωνίστριες και συναγωνιστές Βρισκόμαστε λιγότερο από μια βδομάδα από τις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές μιας και την άλλη Κυριακή τέτοια ώρα θα έχουν βγει τα πρώτα ψηφοδέλτια από τις κάλπες και μια σκέψη βασανίζει […]

Ποδηλατάδα στο Τολό για μικρά και μεγάλα παιδιά

Το Δημοτικό Σχολείο Τολού, σε συνεργασία με το ΔΟΠΠΑΤ ΝΑΥΠΛΙΟΥ, Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, τους Πολιτιστικούς Συλλόγους Ασίνης, Τολού και Σύλλογο Επαγγελματιών Τολού, διοργανώνει ΠΟΔΗΛΑΤΑΔΑ το ΣΑΒΒΑΤΟ 20/5/2023 και ώρα 9.30. Η πρόσκληση απευθύνεται σε όλους τους πολίτες, γονείς και μαθητές. Ας δώσουμε σε όλους ένα παράδειγμα ενναλακτικής – οικολογικής μετακίνησης και άσκησης. Ας βάλουμε […]