20 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Κινηματογραφική απόδραση από τη Διεύθυνση Μεταγωγών – Ανθρωποκυνηγητό για 5 συλλήψεις

Απόδραση έξι κρατουμένων από το κτήριο της Διεύθυνσης Μεταγωγών στην οδό Πέτρου Ράλλη σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι κρατούμενοι κατάφεραν να αποδράσουν από το παράθυρο του δευτέρου ορόφου, λυγίζοντας ένα σίδερο και κατεβαίνοντας με σεντόνια και κουβέρτες κάτω. Το περιστατικό έγινε στις 05:20 το πρωί, όταν φρουροί της Διεύθυνσης Μεταγωγών αντιλήφθηκαν έξι άτομα να τρέχουν. Τελικά κατάφεραν να συλλάβουν τον έναν από αυτούς, ενώ οι υπόλοιποι πέντε εξαφανίστηκαν.

Οι δραπέτες είναι αλλοδαποί και προορίζονταν για διοικητική απέλαση. Πρόκειται για δύο Αλγερινούς, δύο Μαροκινούς και έναν Σύρο, ενώ αυτός που συνελήφθη είναι Μαροκινός. Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό τους.

Απόδραση από το ίδιο κτήριο είχε σημειωθεί και τον περασμένο Ιανουάριο, όταν είχαν καταφέρει να δραπετεύσουν τρεις Αλβανοί κρατούμενοι.

Περισσότερα Άρθρα

Τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα 13 Μαΐου

Σαν σήμερα στις 13 Μαΐου συνέβησαν τα εξής: 1916 Ξεκινά η εισβολή του βουλγαρικού στρατού στη Μακεδονία. 1935 Γεννιέται ο Έλληνας χορευτής και χορογράφος, Φώτης Μεταξόπουλος. 1940 Ξεκινά η κατάκτηση της Γαλλίας από τους Γερμανούς. Ο Ουίνστον Τσόρτσιλ, κατά την ομιλία του στη Βουλή των Κοινοτήτων του Ηνωμένου Βασιλείου, λέει ότι δεν έχει να προσφέρει […]

Νεκρός 40χρονος μοτοσυκλετιστής από τη Δαλαμανάρα

Τραγωδία στην άσφαλτο όπου άφησε την τελευταία του πνοή πριν λίγη ώρα 40χρονος μοτοσυκλετιστής από τη Δαλαμανάρα . Ο άτυχος άνδρας, πατέρας ενός μικρού παιδιού, τραυματίσθηκε θανάσιμα όταν η μηχανή που οδηγούσε εξετράπη της πορείας της για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο στο ύψος του Αχλαδόκαμπου στη παλιά εθνική οδό Άργους- Τρίπολης. Στο σημείο έσπευσαν πολύ […]