15 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Κινηματογραφική καταδίωξη και σύλληψη ληστή στο Ναύπλιο

Σκηνές βγαλμένες από ταινία με κινηματογραφική καταδίωξη εκτυλίχθηκαν νωρίς σήμερα το πρωί με έναν 26χρονο να προσπαθεί να ξεφύγει από την αστυνομία καθώς λίγο πριν προσπάθησε να ληστέψει έναν 60χρονο και στην συνέχεια να τραυματίσει με κλεμμένο φορτηγό ακόμα δυο ανθρώπους.

Πιο αναλυτικά το πρωί σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ναυπλιέων, με τη χρήση σωματικής βίας και την απειλή μαχαιριού, ένας 26χρονος ακινητοποίησε 60χρονο Έλληνα, ο οποίος είχε βγει από το σπίτι του και επιχείρησε να του αρπάξει χρήματα, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει, καθώς έγινε αντιληπτός.

Στη συνέχεια, ο 26χρονος, χρησιμοποιώντας φορτηγό αυτοκίνητο άλλου άνδρα, το οποίο προηγουμένως αφαίρεσε από διπλανή οικία, κινήθηκε προς το μέρος του 60χρονου, όπου βρίσκονταν μία 35χρονη και ένας 52χρονος και αποπειράθηκε να τους τραυματίσει.

Μετά από άμεση κινητοποίηση αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αργολίδας εντόπισαν τον 26χρονο με το παραπάνω όχημα, ο οποίος στη προσπάθεια του να διαφύγει, εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε περίφραξη αγροκτήματος και συνελήφθη από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αργολίδας.

Στη κατοχή του 26χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε το αιχμηρό αντικείμενο (λάμα), ενώ το αφαιρεθέν όχημα αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα ληστείας, απόπειρα πρόκλησης σωματικών βλαβών, κλοπή οχήματος και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου.

Περισσότερα Άρθρα

Η εγκληματικότητα στη Πελοπόννησο τον Ιούλιο

Κατά την διάρκεια του μηνός Ιουλίου του έτους 2019, από τις υφιστάμενες υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου:     Συνελήφθησαν συνολικά οκτακόσια πενήντα πέντε (855) άτομα και ειδικότερα: Τρία (3) για ληστεία. Εβδομήντα (70) για κλοπή (και απόπειρες). Εκατόν πέντε (105) για παράβαση Ν. Περί Ναρκωτικών. Είκοσι ένα (21) για παράβαση Ν. Περί […]

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αργολίδας αναλαμβάνει πρωτοβουλίες εναντίον της ρύπανσης του περιβάλλοντος από τη λειτουργία του βιολογικού καθαρισμού

Τις τελευταίες μέρες παρακολουθούμε με ανησυχία τις μετρήσεις που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τη λειτουργία του Βιολογικού Καθαρισμού Άργους-Ναυπλίου. Από τις μετρήσεις αυτές φαίνεται ότι υπάρχει σημαντική επιβάρυνση του Αργολικού κόλπου από τα λύματα που επεξεργάζεται ο Βιολογικός καθαρισμός. Η προστασία του περιβάλλοντος σχετίζεται άμεσα με τη Δημόσια Υγεία. Σε κάθε πολιτισμένη χώρα […]