19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Κοίτα ποιός μιλάει…ο Γιάννης Γκιόλας

Να βάζεις σφραγίδα στα λόγια με σιωπή και στη σιωπή να βάζεις σφραγίδα την κατάλληλη χρονική στιγμή.

Σόλων

Αντί να καθίσει στα αυγά του και να ζητήσει συγνώμη από τους κατοίκους της Ερμιονίδας ο Γιάννης Γκιόλας, έχει το θράσος και βγαίνει και μιλάει.

Μιλάει για ελλείψεις στο Κ.Υ.Κρανιδίου, στο Αστυνομικό τμήμα Κρανιδίου, για τη δομή, όταν επί ΣΥΡΙΖΑ πήγαν οι μετανάστες στην Ερμιονίδα, και όταν για όσα χρόνια ήταν κυβερνητικός βουλευτής δεν έκανε το παραμικρό για την Αργολίδα.

Έχει το θράσος ο Γιάννης Γκιόλας να μας βομβαρδίζει καθημερινά με παρεμβάσεις του, γιατί περί θράσους πρόκειται όταν, όντας εκλεγμένος βουλευτής της συμπολίτευσης, δεν έκανε το παραμικρό, όχι πρόκα δεν έβαλε μα ούτε καρφίτσα.

Και πώς το λέει ο λαός μας Γιάννη Γκιόλα; η σιωπή, είναι χρυσός.

 

 

 

Περισσότερα Άρθρα

Ανδρέας Πουλάς – Ερώτηση στη Βουλή : «Ανάγκη συντονισμού φορέων δημόσιας υγείας στη β’ φάση της πανδημίας»

Την άμεση ανάγκη συντονισμού των φορέων δημόσιας υγείας για την αντιμετώπιση της β΄φάσης της πανδημίας του COVID-19 επισημαίνει ο Ανδρέας Πουλάς με ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή. Ο βουλευτής Αργολίδας και υπεύθυνος του Κοινοβουλευτικού Τομέα Υγείας του Κινήματος Αλλαγής στην ερώτηση που απευθύνει στον Υπουργό Υγείας ζητά την εκπόνηση ενός συνολικού σχεδίου δράσης, με καθορισμό […]

Γ. Μανιάτης προς Γ. Σταθάκη: «Να κατανείμετε άμεσα στους δικαιούχους των ορεινών χωριών της Αργολίδας τα χρήματα της ΔΕΗ που εμείς νομοθετήσαμε κι εσείς καταψηφίσατε»

Την άμεση καταβολή των χρημάτων στους 300.000 πολίτες των 272 ορεινών χωριών της χώρας, όπου λειτουργούν Σταθμοί ΑΠΕ, που εδώ και 3,5 χρόνια καθυστερεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, ζήτησε ο Βουλευτής Αργολίδας του ΚΙΝΑΛ, καθ. Γ. Μανιάτης, από τον αρμόδιο Υπουργό Περιβάλλοντος & Ενέργειας, κ. Γ. Σταθάκη, κατά τη συζήτηση σχετικής επίκαιρης ερώτησής του σήμερα στη […]