20 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Κοινή υποψηφιότητα για την ανάληψη του EURO 2028 και του Μουντιάλ 2030

Κοινή υποψηφιότητα για την ανάληψη του EURO 2028 και του Μουντιάλ 2030, θα καταθέσουν η Ελλάδα, η Σερβία, η Ρουμανία και η Βουλγαρία. Την ανακοίνωση της απόφασης, έκανε ο πρόεδρος της Σερβίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς, λίγο μετά το τέλος της Τετραμερούς Συνόδου Συνεργασίας των προαναφερθεισών χωρών, που φιλοξενείται στο Βελιγράδι, με τη συμμετοχή των πρωθυπουργών της Ελλάδας Αλέξη Τσίπρα, της Βουλγαρίας Μπόικο Μπορίσοφ, της Ρουμανίας Βιόριτσα Νταντσίλα και του οικοδεσπότη της συνάντησης, προέδρου της Σερβίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς.

Οπως δήλωσε ο κ. Βούτσιτς, θα δημιουργηθεί μία 16μελής επιτροπή, απαρτιζόμενη από τέσσερα μέλη, εκπροσώπους των τεσσάρων χωρών, ενώ η υποψηφιότητα πρέπει να κατατεθεί μέχρι τον Δεκέμβριο του 2021.

Περισσότερα Άρθρα

Δημήτρης Καμπουράκης: Βαγγέλη (Γιαννόπουλε) ζεις, εσύ τους οδηγείς

Το ‘χω διηγηθεί αρκετές φορές από τηλεοράσεως και πάντα γελώ όταν το θυμάμαι. Δε φανταζόμουν όμως ότι σχεδόν μισό αιώνα μετά, θα το ξανάβρισκα μπροστά μου με άλλα ονόματα και άλλους πρωταγωνιστές, αλλά πάντα χαριτωμένα επίκαιρο. Το 1980 λοιπόν (τι θυμάμαι τώρα, θα πείτε), εμείς στην τότε αριστερο – ριζοσπαστική νεολαία του ΠΑΣΟΚ, βλέποντας ότι […]

Εύκολα ο Ολυμπιακός πέρασε το εμπόδιο του Διομήδη Άργους

Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση ο Ολυμπιακός επικράτησε με 30-17 του Διομήδη Άργους στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Handball Premier, το απόγευμα του Σαββάτου 28 Ιανουαρίου στο κλειστό γυμναστήριο της Νέας Κίου.