15 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Κορίτσια Δημοτικού από την Μητρόπολη Αργολίδας φιλοξενούνται σε κατασκήνωση στον Παρνασσό

Στην κατασκήνωση της Μητροπόλεως Θηβών και Λεβαδείας στον Παρνασσό φιλοξενούνται από 16-23 Αυγούστου, 80 κορίτσια Δημοτικού μαζί με τις ομαδάρχισσες και την αρχηγό τους από την Ιερά Μητρόπολη Αργολίδος, κατόπιν αιτήματος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αργολίδος κ. Νεκταρίου προς τη Μητρόπολη και τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη κ. Γεώργιο, καθώς δεν έχουν αποπερατωθεί οι εργασίες αποκατάστασης της κατασκήνωσης της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδος, ώστε να είναι έτοιμη να λειτουργήσει.

Με πολλή χαρά ο Σεβασμιώτατος κ. Γεώργιος και η Μητρόπολη   Θηβών και Λεβαδείας ανταποκρίθηκε στο αίτημα του Σεβασμιωτάτου κ. Νεκταρίου, τον οποίο συνδέουν με τη Μητρόπολή μας και τους ανθρώπους της αδελφικοί δεσμοί, αφού διηκόνησε επί πολλά έτη στη Μητρόπολη.

Έτσι, την Παρασκευή 16 Αυγούστου η κατασκήνωση υποδέχτηκε τα κορίτσια Δημοτικού από τη Μητρόπολη Αργολίδος, τα οποία είναι κατενθουσιασμένα με το χώρο και το περιβάλλον της κατασκήνωσης και του Παρνασσού.

Άλλωστε καλύτερος πρεσβευτής της κατασκήνωσής μας στην Αργολίδα δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αργολίδος κ. Νεκτάριο, ο οποίος για χρόνια διηκόνησε στην κατασκήνωση του Παρνασσού αφήνοντας ανεξίτηλη τη σφραγίδα του στο χώρο και σε όλα τα παιδιά που πέρασαν από τον Παρνασσό. Είναι αλήθεια ότι ο Σεβασμιώτατος κ. Νεκτάριος εργάσθηκε με πολλή αγάπη και ζήλο για την κατασκήνωση και το όνομά του έχει συνδεθεί με την κατασκήνωση του Παρνασσού και τους νέους.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Νεκτάριος την Τετάρτη 21 Αυγούστου επισκέφθηκε τις μικρές κατασκηνώτριες της Μητροπόλεως Αργολίδος στον Παρνασσό, οι οποίες τον υποδέχτηκαν με πολλή χαρά.

Περισσότερα Άρθρα

Αρνητικά όλα τα επαναληπτικά τεστ στον Πανναυπλιακό

Η Διοίκηση του Πανναυπλιακού ενημερώνει πως μετά την καραντίνα των 14 ημερών. πραγματοποιήθηκαν επαναληπτικά τεστ από την ΚΟΜΥ Αργολίδας. Τα αποτελέσματα όλων των μελών του Πανναυπλιακού που εξετάστηκαν είναι αρνητικά. Αρχίζουμε πάλι την προετοιμασία μας δυναμικά. Ευχόμαστε σε όλους καλή σεζόν και υγεία!

Ντίνος Ηλιόπουλος – Γεννήθηκε σαν σήμερα πριν 105 χρόνια

Σπουδαίος Έλληνας ηθοποιός, που διέπρεψε στην κωμωδία. Διακρίθηκε τόσο στο σανίδι, όσο και στη μεγάλη οθόνη. Ο Κωνσταντίνος «Ντίνος» Ηλιόπουλος γεννήθηκε στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου στις 12 Ιουνίου 1915. Ο Πελοποννήσιος στην καταγωγή πατέρας του ήταν μεγαλέμπορος και η μητέρα του καταγόταν από την Υεμένη. Μετά το οικονομικό κραχ του 1929, η πολυάριθμη οικογένειά του […]