23 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Κορονοϊός: Πέθανε 12χρονη στο Βέλγιο – Τι λένε οι ειδικοί

Οι υγειονομικές Αρχές του Βελγίου γνωστοποίησαν σήμερα ότι ένα κορίτσι 12 ετών έχασε τη ζωή του από τον νέο κορονοϊό. Οι υγειονομικές Αρχές επισήμαναν πως πρόκειται για μία πολύ σπάνια περίπτωση.

“Είναι ένα πολύ σπάνιο γεγονός, αλλά μας έχει αναστατώσει”, δήλωσε ο Δρ. Εμανουέλ Αντρέ, ένας από τους εκπροσώπους των Αρχών.

Είναι η πρώτη φορά που αναφέρεται ο θάνατος ενός παιδιού εξαιτίας του κορονοϊού στο Βέλγιο, όπου 705 άνθρωποι έχουν ήδη χάσει τη ζωή τους από τον ιό, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία.

ΠΗΓΗ: enikos.gr

Περισσότερα Άρθρα

Συλλυπητήριο μήνυμα Ανδρέα Πουλά για το θάνατο της Έλσας Παπαδημητρίου

Με μεγάλη θλίψη πληροφορήθηκα την απώλεια της Έλσας Παπαδημητρίου, μίας πολιτικού που με τον δυναμικό της χαρακτήρα και την ισχυρή παρουσία της στο Ελληνικό Κοινοβουλιο αγωνίστηκε για πολλά χρόνια για το καλό του τόπου μας. Εύχομαι θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά και στους οικείους της.

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 11 Οκτωβρίου

Στις 16/10 θα συντελεστεί η Νέα Σελήνη πάνω στον άξονα Ζυγού – Κριού. Ένα φαινόμενο που θα μειώσει τις συναισθηματικές αποστάσεις… σε όλα τα ζώδια. Επίσης, ευκαιρίες θα έρθουν στην επιφάνεια για όσους επιθυμούν να κάνουν νέα ξεκινήματα στην καριέρα τους ή να επεκτείνουν τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες-επενδύσεις. ΚΡΙΟΣ 21/03-20/04 Νέες γνωριμίες Τα νεύρα σας […]