15 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Κυριάκος Μητσοτάκης:«Είμαστε σε πλήρη ετοιμότητα για τις εκλογικές αναμετρήσεις του 2019. Η Ελλάδα πρέπει, επιτέλους, να πάει μπροστά»

Σε απόλυτη εγρήγορση εν όψει των πολλαπλών εκλογών της 26ης Μαΐου, έθεσε την Νέα Δημοκρατία ο πρόεδρος της, Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στη Συνεδρίαση των Τομεαρχών του Κόμματος.

Ο κ.Μητσοτάκης είπε συγκεκριμένα:

“Στις 108 ημέρες που μένουν από τώρα μέχρι τις εκλογές της 26ης Μαΐου, το κόμμα τίθεται σε απόλυτη εγρήγορση και απευθύνεται σε όλες και σε όλους: Στους πολίτες που προδόθηκαν απ’ τα ψέματα του κ. Τσίπρα. Σε παλιούς μας φίλους, τους συναντώ σε όλες μου τις περιοδείες, είμαι σίγουρος ότι τους συναντάτε και εσείς, άνθρωποι που ψήφισαν παλιά τη Νέα Δημοκρατία, μας εγκατέλειψαν στην πορεία και τώρα επιστρέφουν στο σπίτι τους. Αλλά και σε ψηφοφόρους άλλων κομμάτων που έχουν τις ίδιες αξίες με εμάς. Γιατί η παράταξή μας είναι τώρα το μεγάλο πατριωτικό ρεύμα της Δημοκρατίας και της Ελπίδας που αναζητούν όλοι.

Ο αγώνας ξεκινά σήμερα, με πρώτους όλους εμάς, για να απλωθεί σε όλες τις περιφέρειες της χώρας, να κινητοποιήσει κάθε μέλος, κάθε φίλο της Νέας Δημοκρατίας. Όπλα μας είναι οι θέσεις μας και το προσωπικό μας παράδειγμα. Το πολιτικό μας ήθος, η συνέπειά μας, η αφοσίωσή μας στην μεγάλη προσπάθεια. Ουσιαστικά αυτό το όργανο των Τομεαρχών μετατρέπεται στην ουσιαστική εκλογική επιτροπή μάχης. Είμαστε σε πλήρη ετοιμότητα για τις μεγάλες εκλογικές αναμετρήσεις του 2019. Έχουμε, ήδη, σηκώσει τα μανίκια. Το μέλλον δεν μπορεί να περιμένει! Οι Έλληνες έχουν υψηλές απαιτήσεις από εμάς, ζητούν σχέδιο, αποτέλεσμα και ελπίδα. Είμαι πεπεισμένος ότι δεν θα τους απογοητεύσουμε. Και σε λίγο, η Ν.Δ με την εμπιστοσύνη των πολιτών θα γίνει κυβέρνηση όλων των Ελλήνων με επικεφαλής τους πιο άξιους των Ελλήνων. Η Ελλάδα πρέπει επιτέλους, να πάει μπροστά. Και μαζί, το μπορούμε!”.

Περισσότερα Άρθρα

Ανδρέας Πουλάς – Ερώτηση στη Βουλή : «Έξαρση κρουσμάτων COVID-19 στην Περιφέρεια Πελοποννήσου»

Το θέμα της ενίσχυσης των νοσοκομείων της Περιφέρειας Πελοποννήσου με κλίνες ΜΕΘ, θαλάμους αρνητικής πίεσης, ιατρονοσηλευτικό προσωπικό, υγειονομικό υλικό, διαγνωστικά τεστ και αντιδραστήρια, έφερε στη Βουλή με ερώτηση που κατέθεσε προς τον Υπουργό Υγείας, ο βουλευτής Αργολίδας, Ανδρέας Πουλάς, μετά την έξαρση των κρουσμάτων COVID-19 που παρατηρείται το τελευταίο διάστημα στην περιοχή αλλά και σε […]

Άγριο ξέσπασμα Κανάκη κατά Τσίπρα: Το κάνει τελείως ξεδιάντροπα (Video)

Κατά του Αλέξη Τσίπρα ξέσπασε ο Αντώνης Κανάκης, το βράδυ της Δευτέρας, στον αέρα του Ράδιο Αρβύλα με αφορμή την πρόσφατη υπουργοποίηση του Θανάση Θεοχαρόπουλου. «Έχεις από τη μία έναν Πρωθυπουργό που ως άλλος Κορλεόνε κανονικά κανονίζει τα πράγματα, εξαγοράζει τους πάντες και τα πάντα… Ο Πρωθυπουργός που θα τελείωνε με το παλιό δεν έχει […]