17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Κόρινθος: Ανατράπηκε κλούβα της Αστυνομίας γεμάτη με κρατούμενους

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε λίγο νωρίτερα στον δρόμο από Κόρινθο προς Τρίπολη και συγκεκριμένα στην είσοδο προς Αρχαία Κόρινθο, όταν κλούβα της Αστυνομίας γεμάτη με κρατούμενους ανατράπηκε, για άγνωστες μέχρι στιγμής αιτίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι 20 κρατούμενοι μεταφέρονταν σε διάφορες φυλακές της Πελοποννήσου. Οι περισσότεροι στις φυλακές της Τρίπολης. Στην κλούβα της Διεύθυνσης Μεταγωγών, βρίσκονταν και αστυνομικοί που τους συνόδευαν.

Στο σημείο έσπευσαν γρήγορα ΕΚΑΒ, Πυροσβεστική και περιπολικά της αστυνομίας, αφού υπήρχε κίνδυνος να σημειωθούν και αποδράσεις. Κάτι που σύμφωνα με πληροφορίες, δεν έγινε.

Όπως μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ, τραυματίστηκαν τρεις αστυνομικοί και 4 κρατούμενοι, που μεταφέρονται στο νοσοκομείο Κορίνθου.

Το συμβάν αντιμετωπίζεται ως τροχαίο ατύχημα. Ο οδηγός της κλούβας έχασε τον έλεγχο και το όχημα ανατράπηκε.

 

ΠΗΓΗ κειμένου και φωτογραφιών: korinthostv

Περισσότερα Άρθρα

Ιταλία: Δύο άντρες απαλλάχτηκαν από βιασμό καθώς η γυναίκα κρίθηκε άσχημη!

Oι δύο άνδρες αθωώθηκαν από τρεις γυναίκες δικαστές οι οποίες έγραψαν στο έγγραφό τους ότι η ιστορία της γυναίκας δεν ήταν αξιόπιστη επειδή έμοιαζε με άνδρα. Διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν έξω από ένα εφετείο στην Ανκόνα της Ιταλίας, μετά την απελευθέρωση απόφασης του 2017, γεγονός που αποκάλυψε ότι δύο άνδρες απαλλάχθηκαν από βιασμό επειδή οι δικαστές θεώρησαν […]

Η Ομάδα Γυναικών Άργους τιμά την 49η επέτειο του Πολυτεχνείου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΓΕ ΓΙΑ ΤΗΝ 49Η ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ Η Ομάδα Γυναικών Άργους  (μέλος της ΟΓΕ) τιμά την 49η επέτειο του Πολυτεχνείου και καλεί τις γυναίκες του μόχθου να δυναμώσουμε την πάλη μας ενάντια στην πολιτική που μας  καταδικάζει να ζούμε μια ζωή χωρίς δικαιώματα στην εργασία, στη μητρότητα, στον ελεύθερο χρόνο, μέσα στην ενεργειακή φτώχεια και […]