17 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Κώστας Βλάσης: Όποιος ψηφίζει Τατούλη, στηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ

«Όποιος ψηφίζει Πέτρο Τατούλη στηρίζει την κυβέρνηση και επιθυμεί την παραμονή του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία», δήλωσε από την Καλαμάτα ο βουλευτής Αρκαδίας της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Βλάσης σε συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό Best.

Ο κ. Βλάσης άσκησε σκληρή κριτική στον απερχόμενο περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη, καθώς όπως τόνισε κατά τη διάρκεια της θητείας του η Αρκαδία αλλά και ολόκληρη η περιφέρεια Πελοποννήσου δεν είδαν να γίνεται ούτε ένα αναπτυξιακό έργο. Επίσης, ο κ. Βλάσης έθεσε και ζήτημα ηθικής τάξης, καθώς αναρωτήθηκε χαρακτηριστικά: «Πόσο ηθικό είναι ενδεχομένως και πάνω από το 50% των έργων της Περιφέρειας να εκτελούνται από συγγενείς του απερχόμενου Περιφερειάρχη;».

Όπως εξήγησε ο κ. Βλάσης, η ΝΔ δεν μπορεί να στηρίξει έναν άνθρωπο που εκτός όλων των άλλων, έχει ξανά και ξανά μιλήσει απαξιωτικά για τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη, τον πρώην Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και τους «γαλάζιους» βουλευτές όλης της περιφέρειας.

Στον αντίποδα ο κ. Βλάσης εξέφρασε την ξεκάθαρη στήριξη του ίδιου, αλλά και της Νέας Δημοκρατίας, στο πρόσωπο του δημάρχου Καλαμάτας Παναγιώτη Νίκα, ενός ανθρώπου ηθικού και έντιμου, που συγκαταλέγεται ανάμεσα στους πλέον επιτυχημένους αυτοδιοικητικούς και μπορεί να προσφέρει πολλά στην περιφέρεια Πελοποννήσου μέσω της πολύτιμης εμπειρίας του.

Περισσότερα Άρθρα

Παρουσιάστρια της Θεσσαλονίκης σκοτώθηκε σε τροχαίο – Τούμπαρε το αυτοκίνητό της

Η 52χρονη άφησε την τελευταία της πνοή, όταν το αυτοκίνητό της τούμπαρε επί της οδού Μουδανιών, στη Θεσσαλονίκη. Αργότερα, αποκαλύφθηκε ότι πρόκειται για την παρουσιάστρια… Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr η παρουσιάστρια εργαζόταν σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό και στη Θεσσαλονίκη ήταν γνωστή μέσα από τις εκπομπές της. Το τροχαίο δυστύχημα που της στοίχισε τη ζωή […]

Καταγγελία-σοκ: Παράγοντας της κολύμβησης κακοποιούσε κορίτσια 10 ετών για δύο χρόνια

Ο παράγοντας της κολύμβησης σε βάρος του οποίου έγιναν οι καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση έχει συλληφθεί και προφυλακιστεί Σύμφωνα με την καταγγελία των δύο κοριτσιών ο εν λόγω παράγοντας τα κακοποιούσε σεξουαλικά από την ηλικία των 10 ετών. Η κακοποίηση ξεκίνησε, σύμφωνα με την καταγγελία, από το 2013 και συνεχίστηκε για δύο χρόνια. Η καταγγελία […]