20 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Λειτουργία Λαϊκής Αγοράς Κοινότητας Ναυπλίου στις 24/3/2020

 

Ο Δήμος Ναυπλιέων ανακοινώνει στο καταναλωτικό κοινό ότι η λειτουργία της λαϊκής αγοράς της Τετάρτης 25/3/2020 μεταφέρεται για αύριο Τρίτη 24 Μαρτίου 2020 λόγω της αργίας της Εθνικής Επετείου.

Επίσης, σύμφωνα με τις ΚΥΑ που δημοσιεύθηκαν στα με αριθμ. 943 και 988 τ.Β΄/2020 ΦΕΚ η λαϊκή αγορά θα λειτουργήσει ως εξής:

⦁ Θα συμμετάσχει το 50% των παραγωγών και των 50% των επαγγελματιών .
⦁ Θα δραστηριοποιηθούν μόνο πωλητές με διατροφικά προϊόντα και προϊόντα ατομικής καθαριότητας και οικιακής φροντίδας
⦁ Οι πωλητές που θα δραστηριοποιηθούν θα προέρχονται αποκλειστικά και μόνο από τους νομούς Αργολίδας, Κορινθίας, Αρκαδίας, Μεσσηνίας , και Λακωνίας.
⦁ Η ελάχιστη απόσταση μεταξύ των πάγκων των πωλητών ορίζεται σε 5 μέτρα με τον ενδιάμεσο χώρο κενό-ελεύθερο από αντικείμενα.
⦁ Οι πωλητές οφείλουν να λάβουν όλα τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα υγιεινής φορώντας μάσκες και γάντια.
⦁ Πωλητές και καταναλωτές πρέπει να μεριμνούν ώστε να διατηρείται η απόσταση ασφαλείας και να συμμορφώνονται στις υποδείξεις του Επόπτη προκειμένου να διασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία της λαϊκής αγοράς.

Τα προαναφερόμενα μέτρα θα ισχύουν έως 25/4/2020 σύμφωνα με την από 22/3/2020 Κοινή Υπουργική Απόφαση.

Περισσότερα Άρθρα

Πέθανε ο θρυλικός Τζάκι Τσάρλτον – Ένας από τους καλύτερους στόπερ όλων των εποχών

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 85 ετών άφησε ο Τζάκι Τσάρλτον, ένας από τους καλύτερους στόπερ όλων των εποχών. Ο Τζάκι, αδερφός του Μπόμπι Τσάρλτον, έγραψε το όνομά του με χρυσά γράμματα στην ιστορία του βρετανικού ποδοσφαίρου καθώς ήταν ο κεντρικός αμυντικός στο Μουντιάλ του 1966, οδηγώντας τα «τρία λιοντάρια» στην κατάκτηση του Παγκοσμίου […]

Πα(τέρας) στρατιωτικός βίαζε τον 5χρονο γιό του μαζί με τούς θείους του.

Αποτροπιασμό προκαλούν οι λεπτομέρειες της υπόθεσης Μία κόλαση βίωνε ένας 5χρονος για τρία χρόνια από τον πατέρα του και τους θείους του, ενώ αποτροπιασμό αποκαλούν οι λεπτομέρειες της υπόθεσης. Ο πατέρας έπαιρνε το παιδί από τη μητέρα -βρίσκονταν σε διάσταση το ζευγάρι- για να περνάει χρόνο μαζί του και μαζί με τα αδέρφια του βίαζαν […]