15 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Λιμεναρχείο Ναυπλίου: Συνεχίζουν τα Μποφόρ

Ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με την υπ. αριθ. 135/14-02-2019/1000 UTC ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΘΥΕΛΛΩΔΩΝ ΑΝΕΜΩΝ ΕΜΥ:

Στο Νοτιοδυτικό Αιγαίο συνεχίζει τουλάχιστον μέχρι 15/04 UTC Βόρειοι Βορειοανατολικοί 9 ή 10, από 14/19 UTC Βόρειοι 8 ή 9 και από 14/22 UTC 8.

Στο Σαρωνικό συνεχίζει μέχρι 14/16 UTC Βόρειοι Βορειοανατολικοί 7 ή 8.

Παρακαλούνται οι ιδιοκτήτες των σκαφών που ευρίσκονται σε λιμένες, αλιευτικά καταφύγια ή όρμους της περιοχής μας:

(α) Να προβούν ΑΜΕΣΑ στην ασφαλή πρόσδεση και τακτικό έλεγχο των σκαφών τους.

(β) Να ευρίσκονται σε διαρκή ετοιμότητα για παροχή συνδρομής εφόσον απαιτηθεί.

(γ) Να μην αποπλεύσουν έως την βελτίωση των καιρικών συνθηκών ή εφόσον ήδη έχουν αποπλεύσει να επιστρέψουν εγκαίρως σε ασφαλή λιμένα ή όρμο.

Υπενθυμίζεται ότι σε περίπτωση ανάγκης η επικοινωνία με την Υπηρεσίας μας πραγματοποιείται στο κανάλι VHF 12 και τηλεφωνικά στο 2752022974, 2752027022 και στο τηλέφωνο ανάγκης του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής 108.

Ο Λιμενάρχης α.α.
Πλωτάρχης Λ.Σ. ΚΟΝΤΟΣ Παναγιώτης

Περισσότερα Άρθρα

Τα θέλει όλα στο πιάτο… και στις διακοπές;

Γράφει η Δρ. Αναπτυξιακής Ψυχολογίας – Ψυχοθεραπεύτρια Ευφροσύνη Αλεβίζου «Μαμά, φτιάξε μου ένα τοστ» «Δεν βρίσκω το μαγιό μου!» Φύγατε λοιπόν για τις καλοκαιρινές σας διακοπές και ο έφηβος απαιτεί να καλύπτετε όλες τις καθημερινές του ανάγκες χωρίς να συνεισφέρει ο ίδιος; Προφανώς αυτή είναι μια κατάσταση που μεταφέρεται στο πλαίσιο των διακοπών σας από την […]

Νίκος Κοντός: Αργολικό ντέρμπι χωρίς αρχές και κανόνες

Κύριο θέμα η ρύπανση του Αργολικού Κόλπου από τα ακατέργαστα λήμματα των εργοστασίων μέσω του Βιολογικού Καθαρισμού. Τα παλιά χρόνια ένας αγώνας μεταξύ Παναργειακού και Παναυπλιακού στο η ποδόσφαιρο ήταν το γεγονός της εποχής. Με ιδιαίτερο φανατισμό από παράγοντες, ποδοσφαιριστές και φιλάθλους των δύο πόλεων, αλλά ήταν ένα ντέρμπι με κανόνες και αλληλοσεβασμό κυρίως από […]