19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Λύκειον των Ελληνίδων Άργους: “Κι όλοι μαζί εστήσαμε αλώνι για χορό…”

Το Λύκειον των Ελληνίδων Άργους σας προσκαλεί στην ετήσια παράσταση των χορευτικών του τμημάτων!

Το καλοκαίρι έφτασε και μια ακόμα λυκειακή χρονιά αποχαιρετάμε… Μια χρονιά ξεχωριστή, αλλιώτικη απ’ τις άλλες, πιο δημιουργική και ανανεωμένη… Νέοι φίλοι, νέα τμήματα, νέες εμπειρίες, νέες δράσεις, πολλά χαμόγελα και πολλές χορευτικές… «συν-κινήσεις»…

Μα πάντα το σημείο αναφοράς μας είναι το Λύκειο. Από εκεί ξεκινάμε. Με οδηγό μας την πηγαία αγάπη για τον λαϊκό μας πολιτισμό, τον εθελοντισμό και τη συλλογικότητα, «συν-πορευόμαστε» όλοι μαζί για να φτάσουμε ψηλότερα. Γιατί η χαρά της προσφοράς και της συλλογικότητας είναι διπλή χαρά!

Σας προσκαλούμε, λοιπόν, στις 21 Ιουνίου- ημέρα του Θερινού Ηλιοστασίου- να… ταξιδέψουμε με έναν αλλιώτικο τρόπο… Με χορούς, τραγούδια και… «συν-αισθήματα». Ελάτε να ενώσουμε τα χέρια και τις καρδιές μας όλοι στο ίδιο χοροστάσι… « Όλοι μαζί να στήσουμε αλώνι για χορό…»

Οι μαθητές του νεοσύστατου μα ήδη επιτυχημένου τμήματος παραμυθιού του Λυκείου μας θα…παντρέψουν τον κάβουρα δίνοντας το σήμα για… ν’ αρχίσουν οι χοροί με τους χορευτές του Λυκείου μας- μικρούς και μεγάλους- επί σκηνής!

Με «όρτσα τα πανιά», άνεμο ούριο και εσάς συν-ταξιδιώτες υποδεχόμαστε το καλοκαίρι και δίνουμε ραντεβού για τον Σεπτέμβρη στο δικό μας λιμάνι… το Λύκειό μας!

Μη λείψει κανείς!

Παρασκευή 21 Ιουνίου

Ώρα 8:30 μ.μ.

Πλατεία Αγίου Πέτρου Άργους

ΣΥΜΜΕΤΈΧΟΥΝ: 

-Τμήμα παραμυθιού του ΛτΕ Άργους

-Περιφερειακό τμήμα χορού Κουτσοποδίου

-Περιφερειακό τμήμα χορού 4ου Δημοτικού Σχολείου Άργους

*Σε περίπτωση κακοκαιρίας, η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Μπουσουλοπούλειο Θέατρο)

Περισσότερα Άρθρα

Πάτρα: Δεν τα κατάφερε ο 6χρονος Θωμάς – Δωρίζουν τα όργανα του παιδιού τους οι γονείς

Εγκεφαλικά νεκρό είναι το 6χρονο αγοράκι από τα Γρεβενά, το οποίο υπέστη ανακοπή καρδιάς και μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών. Οι γονείς του, μέσα στον ανείπωτο πόνο τους, πήραν την απόφαση να προχωρήσουν σε δωρεά οργάνων. Ο μικρός Θωμάς, έπαθε ανακοπή ενώ βρισκόταν στο σπίτι του και άμεσα το ΕΚΑΒ στα Γρεβενά ανέλαβε το […]