18 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Μήνυμα της Μαρίας Ράλλη προς τα μέλη του Δ.Σ. και όλων των ομάδων εργασίας του ΔΟΠΠΑΤ

Αγαπητά μέλη του Δ.Σ. και όλων των ομάδων εργασίας του ΔΟΠΠΑΤ , έχοντας την ευαισθησία,την επίγνωση και την ευθύνη, τόσο θεσμικά όσο και προσωπικά ο καθένας μας, για την πραγματικότητα που βιώνουμε, λόγω κορωνοϊού αναβάλλουμε τη σημερινή συνάντηση εργασίας της ομάδας “Φορείς Πολιτισμού ” και “Εικαστικών ” , όπως και όλες τις συναντήσεις με τις υπόλοιπες ομάδες μέχρι τη λήξη των μέτρων της πολιτείας.
Θα επικοινωνήσουμε μαζί, για να συντονίσουμε τον τρόπο επικοινωνίας και συνεργασίας μας , για το συγκεκριμένο διάστημα.
Ας σκεφτούμε θετικά , ας σχεδιάσουμε και ας ονειρευτούμε με αισιοδοξία για τις δράσεις μας στο μέλλον , με την ευχή να ξεπεράσουμε και αυτό όσο το δυνατόν καλύτερα.
Με την ομάδα περιβάλλοντος είχαμε σχεδιάσει , ξεκινώντας την ενεργοποίηση του τομέα περιβάλλοντος , δράση αυτή την Κυριακή στην πόλη μας .
Αυτονόητη πλέον και η ακύρωση αυτής , όπως και ανάλογης ημερίδας την επόμενη εβδομάδα.
Φυσικά και θα τα πραγματοποιήσουμε και αυτά και άλλα πολλά ακόμα , όταν μας το επιτρέψουν οι συνθήκες.

Αγαπητοί δημότες, απευθυνόμενη σε εσάς,θα ήθελα να σας μεταφέρω την αισιοδοξία μας και να σας ενημερώσω ότι κι εγώ και οι συνεργάτες μου όλοι είμαστε στη διάθεσή σας είτε τηλεφωνικά είτε με οποιοδήποτε διαδικτυακό τρόπο για καθετί που χρειάζεστε…..
Υγεία και δύναμη σε όλους !

Περισσότερα Άρθρα

Άγιος Αγγελής ο “Αργείος” – Προστάτης των “Δεσμών Αίματος”

3 Δεκεμβρίου! Ρείθροις αιμάτων σου, την γην επίανας … έτσι ξεκινά ένα κάθισμα στον Όρθρο της εορτής ενός γνησίου φίλου του Χριστού! Του νεομάρτυρα Αγγελή του Αργείου του Ιατρού. Το μαρτυρικό αίμα ενός Αγίου Ιατρού πότισε τα αμάραντο και αγλαόκαρπο δέντρο της Ορθόδοξης πίστης! Το προσφερόμενο αίμα κάθε εθελοντή αιμοδότη είναι εκείνο που ζωογόνα δωρίζεται […]

Τραγωδία: Κατέληξε ο τραυματίας από το τροχαίο στη Δήμαινα

Δυστυχώς σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το σοβαρό τροχαίο που σημειώθηκε το μεσημέρι στην περιοχή της Επιδαύρου. Από την σφοδρή σύγκρουση δυο αυτοκινήτων στην Παλαιά Εθνική Οδό Επιδαύρου Κορίνθου έχασε τελικά την ζωή του ο Ν.Ζ. 49 χρονών επαγγελματίας και κάτοικος της περιοχής. Ο άτυχος οδηγός επέβαινε σε ένα αυτοκίνητο smart, όταν επιχείρησε με κατεύθυνση την Κόρινθο, […]