19 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Μαθήματα Ζωής από τα Δημοτικά Σχολεία Άργους

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι συμμετείχαν στην δωδέκατη εθελοντική αιμοδοσία που έγινε για την τράπεζα αίματος «Μαθήματα Ζωής», την οποία διοργάνωσαν οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων των 1ου, 2ου, 3ου, 4ου, 5ου, 6ου, 7ου Δημοτικών Σχολείων Άργους το Σάββατο 16 Νοεμβρίου στο 1ο και 7ο Δημοτικό Σχολείο.

Eυχαριστούμε ιδιαίτερα το τμήμα αιμοδοσίας του Γενικού Νομαρχιακού Νοσοκομείου Άργους.

Ευχαριστούμε το 1ο Σύστημα Προσκόπων Αργους που απασχόλησε με όμορφα παιχνίδια τα παιδιά κατά τη διάρκεια της αιμοδοσίας.
Να τονίσουμε πως όσοι δεν μπόρεσαν να έρθουν μπορούν να πάνε στο νοσοκομείο στο τμήμα αιμοδοσίας και να δώσουν αίμα για την τράπεζα αίματος των δημοτικών σχολείων.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΑΡΓΟΥΣ

Περισσότερα Άρθρα

Η Ρωσία ανακοίνωσε 28.137 νέα κρούσματα κορωνοϊού και 560 θανάτους

Η Ρωσία επιβεβαίωσε σήμερα 28.137 νέα κρούσματα του κορονοϊού τις τελευταίες 24 ώρες, μεταξύ των οποίων 6.622 στη Μόσχα, τα οποία αυξάνουν τον συνολικό αριθμό των κρουσμάτων στη χώρα σε 2.625.848 από την αρχή της πανδημίας. Οι Αρχές ανακοίνωσαν πως 560 άνθρωποι κατέληξαν το τελευταίο 24ωρο από την Covid-19, αυξάνοντας τον συνολικό επίσημο απολογισμό των […]

Τί είπε ο Παναγιώτης Νίκας για τον Ερασίνο ποταμό

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας,  είχε συνάντηση σήμερα στην Αργολίδα με εκπροσώπους οικολογικών φορέων σχετικά με την παρέμβαση που σχεδιάζεται στον Ερασίνο ποταμό, στην οποία -όπως δήλωσε ο περιφερειάρχης- «υπήρξε επαναπροσέγγιση και συνεννόηση», για να προσθέσει ειδικότερα: «Παρά την απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, η Περιφέρεια επιδιώκει να προχωρήσει σε συνεννόηση με τους οικολογικούς φορείς ώστε να […]