18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Μαρία Σαρίδη: Η παροχή φροντίδας υγείας αποτελεί δείγμα πολιτισμού και υποχρέωση της πολιτείας

Το πρώτο μήνυμα της Μαρία Σαρίδη που πριν λίγες μέρες ορίσθηκε Διοικητής Νοσοκομείου Αργολίδας:

“Ευχαριστώντας την ηγεσία του υπουργείου Υγείας, τον Υπουργό κο Κικίλια και τον Υφυπουργό κο Κοντοζαμάνη, για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου ως προς την επιλογή μου ως νέου διοικητή στο Νοσοκομείο Αργολίδας, θα ήθελα να εκφράσω παράλληλα και τις συγκινησιακά φορτισμένες ευχαριστίες μου σε όλους εσάς που μου εύχεστε τις τελευταίες μέρες.

Την οικογένεια μου, τους συγγενείς, τους συγχωριανούς μου, τους συντοπίτες μου, του φίλους, τους γνωστούς αλλά κυρίως τους συναδέλφους μου, εκείνους από το Νοσοκομείο Κορίνθου, με τους οποίους συμπορευτήκαμε πολλά χρόνια, αλλά και όλους εσάς από την υπόλοιπη Ελλάδα, για τις υπέροχες ευχές με τις οποίες με έχετε κατακλείσει.

Εύχομαι να ανταποκριθώ στις προσδοκίες όλων σας και να τιμήσω τη θέση που καλούμαι να υπηρετήσω, εξαργυρώνοντας τις γνώσεις μου και την εμπειρία μου με σκοπό την παροχή της βέλτιστης φροντίδας υγείας προς τον ασθενή.

Για τον ασθενή αυτόν διδάχτηκα όλα αυτά τα χρόνια, για εκείνον εργάστηκα επίσης και πιστεύω ότι η παροχή φροντίδας υγείας αποτελεί δείγμα πολιτισμού και υποχρέωση της πολιτείας.

Να είστε βέβαιοι ότι έχω πολύ κουράγιο και εξαιρετική διάθεση δημιουργίας.

Σας ευχαριστώ πολύ όλους!”

Μαρία Σαρίδη

Διοικητής Νοσοκομείου Αργολίδας

Περισσότερα Άρθρα

Στη συνέντευξη της ΔΕΘ, στη Θεσσαλονίκη, την ερχόμενη Τρίτη, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας θα παρευρεθεί και θα χαιρετίσει κατά την συνέντευξη Τύπου που θα δοθεί στη Θεσσαλονίκη το μεσημέρι της ερχόμενης Τρίτης 7 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο της διοργάνωσης της φετινής Διεθνούς Έκθεσης, στην οποία η Περιφέρεια Πελοποννήσου είναι τιμώμενη για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821. Το βράδυ της ίδιας ημέρας […]

Νέα πρόκληση από την Άγκυρα

Νέα πρόκληση από την Τουρκία προς τη χώρα μας, αυτή τη φορά με την ανάρτηση ενός νέου χάρτη για την γεωγραφική περιοχή στην οποία διεξάγονται έρευνες από τα τουρκικά πλοία στην ανατολική Μεσόγειο. Συγκεκριμένα, ο Τούρκος υπουργός Μεταφορών και Υποδομών, Αντίλ Καραϊσμαΐνογλου, με ανάρτησή του στο Twitter, υποστήριξε ότι η χώρα του επέκτεινε τις περιοχές […]