17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Μειωμένη η αγοραστική κίνηση στην λαϊκή αγορά του Άργους και λόγω του καιρού

Η συντριπτική πλειοψηφία των πωλητών της λαϊκής αγοράς του Άργους τηρούν τα μέτρα προστασίας φορώντας μάσκες και γάντια.

Πολλοί από αυτούς όμως που προσήλθαν σήμερα για να κάνουν τα ψώνια τους δεν χρησιμοποιούσαν απολύτως κανένα μέσο προστασίας.

Η κίνηση στην λαϊκή αγορά του Σαββάτου 4 Απριλίου ήταν εμφανώς μειωμένη λόγω και του καιρού.

Να υπενθυμίσουμε πως στις λαϊκές αγορές ισχύουν ειδικά μέτρα για την αποφυγή της μετάδοσης του κορονοϊού, οι πάγκοι έχουν κενό μεταξύ τους ενώ δραστηριοποιούνται κάθε φορά οι μισοί και εναλλάξ οι παραγωγοί, ενώ δεν πωλούνται ρούχα και βιομηχανικά είδη.

Περισσότερα Άρθρα

Αγία Γλυκερία

Αγία Γλυκερία Μάρτυρας της χριστιανικής εκκλησίας, η μνήμη της οποίας τιμάται στις 13 Μαΐου. Την ημέρα αυτή γιορτάζουν όσες φέρουν το όνομα Γλυκερία. Η Αγία Γλυκερία γεννήθηκε στην Τραϊανούπολη τον δεύτερο αιώνα. Ο πατέρας της ονομαζόταν Μακάριος και είχε διατελέσει ύπατος. Σε μικρή ηλικία, ασπάσθηκε το Χριστιανισμό και ανέπτυξε έντονη χριστιανική και κατηχητική δράση. Όταν […]

Η φονικότερη ημέρα στη Ν. Υόρκη – 562 νεκροί σε 24 ώρες από κορονοϊό – Εκκλήσεις των αρχών

Η Νέα Υόρκη βίωσε τη φονικότερη ημέρα της από τον νέο κορονοϊό, με 562 νέους θανάτους σε ένα 24ωρο στην πολιτεία και το σύνολο των νεκρών να ανέρχεται σε 2.935, έγινε σήμερα γνωστό από τον κυβερνήτη Άντριου Κουόμο. Ο Κουόμο προειδοποίησε ότι άνθρωποι θα πεθάνουν σύντομα εξαιτίας της έλλειψης αναπνευστήρων, νοσοκομειακών κλινών, ενώ απηύθυνε έκκληση […]