18 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Μεσσηνία: Γκρέιντερ έπεσε σε χαράδρα 200 μέτρων-Νεκρός ο χειριστής του

Τραγικό θάνατο βρήκε σήμερα ένας εργάτης- χειριστής μηχανήματος γκρέιντερ στο δρόμο Πλατανιά – Νέδα – Φιγαλεία στην Μεσσηνία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το τροχοφόρο μηχάνημα που εκτελούσε εργασίες διάνοιξης του δρόμου στην περιοχή, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, ανατράπηκε, και έπεσε σε χαράδρα βάθους 200 μέτρων, με τον χειριστή του να βρίσκει ακαριαίο θάνατο.

Στο σημείο του τραγικού εργατικού δυστυχήματος έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής από την Κυπαρισσία, τους Γαργαλιάνους, τον Μελιγαλά καθώς και από τα Κρέστενα, προκειμένου να ανασύρουν τον νεκρό άνδρα.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΔΥΣΚΟΛΗ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΑΝΑΣΥΡΣΗΣ ΤΟΥ ΧΕΙΡΙΣΤΗ

Η επιχείρηση ανάσυρσης του νεκρού χειριστή κρίνεται εξαιρετικά δύσκολη, καθώς το σημείο είναι δύσβατο, και απόκρημνο. Η χαράδρα που έπεσε το γκρέιντερ έχει βάθος 200 μέτρα, πράγμα που καθιστά δύσκολη την όλη επιχείρηση. Ενώ αρχικά είχε προγραμματιστεί να συνδράμει και η ΕΜΑΚ από την Πάτρα τελικά, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες από τον προϊστάμενο της Πολιτικής Προστασίας ΠΕ Μεσσηνίας, Παναγιώτη Τζαβάρα, την ανάσυρση του νεκρού χειριστή έχει αναλάβει η Πυροσβεστική Κυπαρισσίας.

ΠΗΓΗ: www.messinialive.gr

Περισσότερα Άρθρα

Χριστουγεννιάτικο bazaar από τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων Αγγελοπούλειου Δημοτικού Σχολείου

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Αγγελοπούλειου Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Ανυφίου σας προσκαλεί να γιορτάσουμε μαζί τον ερχομό των Χριστουγέννων με χριστουγεννιάτικες δημιουργίες, κεράσματα και μουσική! Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022 από 12:00 έως 17:00 στην Πλατεία Παναριτίου Σας περιμένουμε όλους!

Π. Ψυχογυιός: 8.000 επιχειρήσεις σε σύνολο 750.000 έχουν e-shop – Τα μικρά επαρχιακά καταστήματα οδηγούνται σε λουκέτο

Οι click away αγορές που προκρίνονται αυτή την περίοδο, δεν έχουν νόημα για τα καταστήματα που δεν έχουν e-shop. Και δυστυχώς στην Ελλάδα του 2020 πολλά εμπορικά καταστήματα λιανικής, κυρίως στην επαρχία, δεν έχουν. Υπολογίζεται μόλις 8.000 επιχειρήσεις σε όλη την επικράτεια, σε σύνολο 750.000 έχουν e-shop. Ευνοούνται οι μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων, που έχουν έτοιμες […]