13 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Μεσσηνία: Ελεύθερος ο 50χρονος που κατηγορούνταν για ασέλγεια σε ανήλικη

Ελεύθερο με περιοριστικούς όρους άφησε ο ανακριτής Πλημμελειοδικών Καλαμάτας μετά την απολογία του έναν 50χρονο από περιοχή του Δήμου Μεσσήνης, τον οποίο κατήγγειλε η πρώην σύντροφός του ότι προσπάθησε να εκμεταλλευτεί σεξουαλικά την έφηβη κόρη της.

Η μητέρα του 16χρονου κοριτσιού ανέφερε στην καταγγελία της ότι, στις 17 Αυγούστου του 2017, η κόρη της τής αποκάλυψε ότι ο τότε σύντροφός της προσπάθησε να τη φιλήσει και έβαλε το χέρι του μέσα στο εσώρουχό της. Στον φερόμενο ως δράστη, ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Καλαμάτας είχε ασκήσει δίωξη με την κατηγορία της ασέλγειας σε ανήλικη κάτω των 18 ετών και άνω των 14 ετών.

Η κύρια ανάκριση ολοκληρώθηκε με την απολογία του 50χρονου κατηγορούμενου, στον οποίο απαγορεύτηκε να πλησιάζει το κορίτσι σε απόσταση 20 μέτρων και να έχει οποιαδήποτε επαφή μαζί του, ενώ του επιβλήθηκαν ακόμη απαγόρευση της εξόδου από τη χώρα και να δίνει το παρών κάθε μήνα στο αστυνομικό τμήμα του τόπου κατοικίας του.

Περισσότερα Άρθρα

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς τη Δευτέρα σε Εύβοια, Αττική, Ηλεία και άλλες 5 περιφέρειες

Στο πορτοκαλί είναι και αύριο Δευτέρα 9 Αυγούστου 2021, επτά περιφέρειες της χώρας, μεταξύ των οποίων η Εύβοια και η Αττική, σύμφωνα με το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδίδει η γενική γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, διατηρώντας για μια ακόμα μέρα την γενική επιφυλακή του Πυροσβεστικού Σώματος και την επιχειρησιακή ετοιμότητα ολόκληρου του κρατικού μηχανισμού. Ειδικότερα, […]

Τόκιο 2020: Ποδόσφαιρο και σόφτμπολ σήμερα Πέμπτη 22 Ιουλίου – Το πρόγραμμα της ημέρας

Ποδόσφαιρο και σόφτμπολ περιλαμβάνει το πρόγραμμα με την αγωνιστική δραστηριότητα στο Τόκιο 2020 σήμερα Πέμπτη 22 Ιουλίου. Μία ημέρα πριν την επίσημη έναρξη των Αγώνων, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει οκτώ παιχνίδια ποδοσφαίρου και τρία σόφτμπολ. Όλη η αγωνιστική δραστηριότητα της διοργάνωσης θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από την ΕΡΤ. Αναλυτικά το πρόγραμμα: […]