16 °C Argos, GR
19 Μαρτίου 2024

Μετά το σανό Τατούλη, Σιδέρη, οι Νίκας, Μαντζούνης υπογράφουν τα έργα αθλητισμού στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Επί εννιά χρόνια που ο Πέτρος Τατούλης ήταν περιφερειάρχης και για όσα χρόνια ήταν στην περιφερειακή αρχή ο Βασίλης Σιδέρης, το μόνο που ακούγαμε όσον αφορά τους αθλητικούς χώρους ήταν λόγια. “Έχουμε προγραμματίσει το ένα, έχουμε φτιάξει το άλλο…”, αλλά τα περισσότερα γήπεδα ήταν με χώμα.

Μετά από εννέα χρόνια, συνεχίζουν το ακατάπαυστο μπλα…μπλα…και ενώ δεν έχουμε χωνέψει ακόμα το σανό που μας τάιζαν στο διάστημα της θητείας τους, αυτοί συνεχίζουν να θέλουν να μας ταΐζουν και άλλο σανό.

Δεν υπάρχει πιο ξεκάθαρο πράγμα ότι και στους πέντε νομούς της Περιφέρειας Πελοποννήσου, ξεκινούν τα έργα στους αθλητικούς χώρους. Έργα που έχουν δυο υπογραφές, του περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα και του αντιπεριφερειάρχη αθλητισμού, Ιωάννη Μαντζούνη.

Για αυτό λοιπόν καλύτερα είναι να σιωπάτε γιατί αυτά τα έργα που γίνονται με χρήματα βεβαίως του ελληνικού λαού (δεν τα βγάζει κάποιος αιρετός από τις τσέπες του), δεν θα έχουν ποτέ τη δική σας σφραγίδα γιατί ήσασταν είτε ανίκανοι, είτε αδιάφοροι.

Το αποτέλεσμα είναι ένα: Πέτρο Τατούλη και Βασίλη Σιδέρη, δικαίως ο κόσμος σας έβαλε στον πάγκο.

 

Περισσότερα Άρθρα

Σόνια Τάνταρου Κρίγγου: Δηλώνω παρούσα στην επόμενη ημέρα

Δήλωση της Σόνιας Τάνταρου Κρίγγου για το αποτέλεσμα των εκλογών: Βάλαμε τις βάσεις. Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς εσάς τους 5.123 συμπολίτες μου που θελήσατε να γίνω η φωνή σας και που εμπράκτως έγινα η επιλογή σας. Με έναν έντιμο και καθαρό αγώνα, με αρχές και αξίες, η πρώτη μου εμφάνιση  ως υποψήφιας βουλευτή αποτελεί […]

Η Γαλλία επικρίνει την τουρκολιβυκή συμφωνία – Στο πλευρό Ελλάδας και Κύπρου

Το Παρίσι επικρίνει σήμερα τη συμφωνία μεταξύ της Άγκυρας και της Κυβέρνησης Εθνικής Συμφωνίας της Λιβύης, τονίζοντας πως αυτή η συμφωνία απειλεί τα συμφέροντα των «συμμάχων μας και των μελών της ΕΕ της Κύπρου και της Ελλάδας». Ο Γάλλος υπουργός Εξωτερικών Ζαν-Υβ Λε Ντριάν κατήγγειλε επίσης τη συνεχή πίεση που ασκεί η Τουρκία στην ΕΕ […]