17 °C Argos, GR
19 Μαρτίου 2024

“Με ενδιαφέρει η προσφορά, όχι η κομματική τοποθέτηση των υπαλλήλων” σημείωσε ο Παναγιώτης Νίκας

“Δεν με ενδιαφέρει ο πολιτικός ή ο αυτοδιοικητικός προσανατολισμός κανενός υπαλλήλου, αυτό που με ενδιαφέρει είναι η προσφορά του στην υπηρεσία και τίποτ’ άλλο”.

Τα παραπάνω σημείωσε, μεταξύ άλλων, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, μιλώντας σήμερα στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του σωματείου εργαζομένων, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη.

Ο περιφερειάρχης ευχήθηκε προς τους εργαζόμενους, ζητώντας τους να βοηθήσουν την περιφερειακή αρχή στο έργο της, ενώ επανέλαβε ότι στην πρόθεσή του είναι, μόλις ολοκληρωθεί ο νέος κανονισμός λειτουργίας, να ενεργοποιήσει το υπηρεσιακό συμβούλιο και να προβεί σε ορισμούς διευθυντών.

Καταλήγοντας σημείωσε ότι υπερωρίες δεν αποτελούν αύξηση μισθού και θα τις λαμβάνουν όσοι υπάλληλοι αποδεδειγμένα τις δουλεύουν.

Περισσότερα Άρθρα

ΗΠΑ: Εισβολή οπαδών του Τραμπ στο Καπιτώλιο!

Επεισόδια σημειώνονται έξω από το Καπιτώλιο όπου έχουν συγκεντρωθεί χιλιάδες υποστηρικτές του Τραμπ. Κάποιοι από αυτούς έριξαν με κλωτσιές τα σιδερένια οδοφράγματα, πέρασαν πολλά επίπεδα ασφαλείας και μπούκαραν στο Καπιτώλιο από την πίσω πλευρά. Κτίρια του Κογκρέσου εκκενώνονται από την αστυνομία, λόγω των διαδηλώσεων υποστηρικτών του Τραμπ. Διαδηλωτές υπέρ του Ρεπουμπλικανού παραβίασαν οδοφράγματα ασφαλείας περιμετρικά […]

Με Π.Παπασαράντο στην ενδεκάδα δεν χάνει ο Κωστούρος

Ονομάζομαι Πέτρος Παπασαράντος, γιος του Κωνσταντίνου και της Γεωργίας . Μεγάλωσα και εξακολουθώ να ζω στο Νέο Ροεινό του Δήμου Ναυπλιέων. Το 2010 κατετάγη κατόπιν πανελληνίων εξετάσεων στη Σχολή Αστυφυλάκων και έκτοτε υπηρετώ με σθένος την Ελληνική Αστυνομία.Ασχολούμαι ενεργά από μικρό παιδί με τον αθλητισμό και συγκεκριμένα με το ποδόσφαιρο. Στόχος μου, ως νέος με […]