20 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Με εννέα θέματα συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Ναυπλιέων

Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ναυπλιέων θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 19:30 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της ΠΕ Αργολίδας, συγκαλούμενου να αποφασίσει για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

 

ΘΕΜΑ 1ο Περί αποδοχής της επιχορήγησης ύψους 150.000,00 € από το πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» στα πλαίσια του άξονα προτεραιότητας «Η Τοπική Ανάπτυξη και η προστασία περιβάλλοντος» με τίτλο : «Προμήθεια απορριμματοφόρων και λοιπών οχημάτων αποκομιδής και μεταφοράς απορριμμάτων και ανακυκλώσιμων υλικών».

 

ΘΕΜΑ 2ο Περί συζήτησης αιτήσεως Δημ.Συμβούλων με θέμα « προβλήματα σχολικών μονάδων ».

 

ΘΕΜΑ 3ο Περί ορισμού μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Κοινωφελούς Ιδρύματος : Οίκος Ευγηρίας-Πρόνοια Μαρίας Κ.Ράδου.

 

ΘΕΜΑ 4ο Περί συγκρότησης της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης .

 

ΘΕΜΑ 5ο Περί υπόδειξης φορέων για τη συγκρότηση Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης Δήμου Ναυπλιέων.

 

ΘΕΜΑ 6ο Περί συγκρότησης επιτροπής αρμόδιας για θέματα ΑμεΑ.

 

ΘΕΜΑ 7ο Περί έγκρισης αναμόρφωσης προϋπολογισμού , κατόπιν εισηγήσεως.

 

ΘΕΜΑ 8ο Περί έγκρισης παράτασης ή μη του συμφωνητικού μίσθωσης του χειμερινού κινηματογράφου.

 

ΘΕΜΑ 9ο Περί έγκρισης κάλυψης εξόδων κηδείας άπορου δημότη

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 

ΑΥΓΟΥΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

Περισσότερα Άρθρα

Συνάντηση Βορίδη-Νίκα την προσεχή Δευτέρα στην Αθήνα

Με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μάκη Βορίδη συναντάται ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας την ερχόμενη Δευτέρα 27 Απριλίου, στις 2 το μεσημέρι, στην Αθήνα. Στη συνάντηση θα συζητηθούν οι παρεμβάσεις που προγραμματίζει η Περιφέρεια στον αγροτικό τομέα, ο οποίος –όπως επανειλημμένα έχει σημειώσει ο ο περιφερειάρχης– αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα για την περιφερειακή αρχή. […]

Ολοκληρώνεται το δίτομο έργο για την Επίδαυρο

Ο Δήμος Επιδαύρου σε συνεργασία με τον εμπνευσμένο Επιδαύριο δημοσιογράφο-συγγραφέα κ. Βασίλη Καββαθά, προχώρησε στην έκδοση του δεύτερου τόμου που αφορά στο εικονογραφικό υλικό των Επιδαυρίων από το 1955 μέχρι σήμερα. Ο πρώτος είχε εκδοθεί με πρωτοβουλία του ιδίου. Πρόκειται για μία μοναδική και άρα πολύτιμη συλλογή αφισών από τον κ. Καββαθά ο οποίος τις […]