15 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Με επιτυχία η ημερίδα “Το στρες στα σώματα ασφαλείας”

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την Τρίτη 19 Φεβρουαρίου στο Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου η ημερίδα με θέμα “Το στρες στα σώματα ασφαλείας”.

Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε με την βοήθεια της 1ης ΤΟΜΥ Ναυπλίου με την προσέγγιση και ανάλυση ενός σοβαρού θέματος μέσα από έμπειρους γιατρούς και ψυχολόγους.

Την ημερίδα διοργάνωσαν η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας, η Ένωση υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Αργολίδας και η τοπική Ένωση Λιμενικών Υπαλλήλων με άριστη συνεργασία ώστε να συνδιοργανωθεί η ημερίδα και να αναδειχθεί ένα κοινό πρόβλημα.

Ελπίζουμε και ευχόμαστε, για όσους συναδέλφους παρευρέθησαν, να διδάχθηκαν τρόπους διαχείρισης και αντιμετώπισης του εργασιακού στρες.

Περισσότερα Άρθρα

Ο καιρός σήμερα

Η πρόγνωση του καιρού για σήμερα, Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019, από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ). Πιθανότητα για τοπικές βροχές τις πρωινές ώρες στα ανατολικά. Στις υπόλοιπες περιοχές ο καιρός είναι γενικά αίθριος με τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες κυρίως στα ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες. Τοπικές νεφώσεις στα δυτικά και νότια σταδιακά από το απόγευμα. […]