20 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Με λαμπρότητα γιορτάστηκε η Απελευθέρωση της Καλαμάτας

Με λαμπρότητα και την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, εορτάσθηκε στην Καλαμάτα η 198η Επέτειος Απελευθερώσεως της Καλαμάτας.

Στην πανηγυρική Δοξολογία που τελέσθηκε στον ιστορικό Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων, χοροστάτησε ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος. Ακολούθησε Επιμνημόσυνη Δέηση και κατάθεση στεφάνου από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, στο μνημείο Πεσόντων της πλατείας 23ης Μαρτίου.

Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε η αναπαράσταση κατάληψης της πόλης, ενώ οι εορταστικές εκδηλώσεις περατώθηκαν με παρέλαση μαθητών σχολείων, οπλαρχηγών και μπουλουκιών.

Παρέστησαν ο Εκπρόσωπος της Κυβέρνησης Υφυπουργός Εργασίας, Κοιν. Ασφάλισης και Κοιν. Αλληλεγγύης Αναστάσιος Πετρόπουλος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, εκπρόσωποι άλλων κομμάτων, του Κοινοβουλίου, της Αυτοδιοίκησης, των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.

ΠΗΓΗ: newsmessinia.blogspot.com

Περισσότερα Άρθρα

Επιμελητήριο Αρκαδίας: Πότε είναι τα επόμενα σεμινάρια πάνω στα πιο σύγχρονα και εξειδικευμένα θέματα της αγοράς

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας σας ενημερώνει για τα δωρεάν σεμινάρια που θα ακολουθήσουν το επόμενο διάστημα. Τετάρτη 12 Οκτωβρίου Το 2ο μέρος του σεμιναρίου «Πως δε θα χάσω τον χρόνο μου και τα λεφτά μου από μια εξαγωγή. Δημιουργία Εξαγώγιμου Προϊόντος & Εξαγωγικές Διαδικασίες» Ώρες: 5:-9 μ.μ. Τοποθεσία: Αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας (25ης Μαρτίου & […]

Ο καιρός σήμερα

Ισχυρός καύσωνας με μέγιστες θερμοκρασίες στους 43-45 βαθμούς Κελσίου. Υψηλές ελάχιστες και πολύ έντονο αίσθημα δυσφορίας στα αστικά κέντρα. Βορειοδυτικοί άνεμοι με εντάσεις έως 5 μποφόρ, και τοπικά στο Νότιο Αιγαίο 6 μποφόρ. Πιο αναλυτικά, σήμερα Τετάρτη 4 Αυγούστου 2021 σε ολόκληρη τη χώρα θα επικρατήσει ισχυρός καύσωνας, ενώ σε πολύ υψηλά επίπεδα θα διατηρηθούν […]