20 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Με μεγάλη προσέλευση κόσμου πραγματοποιήθηκε ο Ετήσιος Χορός του Εμπορικού Συλλόγου Ναυπλίου

Με πολύ κέφι και μεγάλη προσέλευση κόσμου για άλλη μία χρονιά πραγματοποιήθηκε ο Ετήσιος Χορός του Εμπορικού Συλλόγου Ναυπλίου, καθώς η προετοιμασία της εκδήλωσης έγινε με πολύ μεράκι από όλο το ΔΣ του Συλλόγου.

Ο Πρόεδρος κ. Κώστας Βερδελής ευχήθηκε στους παρευρισκόμενους για μία Καλή Χρονιά δημιουργική, με επιτυχία στους στόχους όλων, δύναμη, ένωση και αλληλεγγύη. Η φετινή εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στις πωλήτριες και στους πωλητές των καταστημάτων για τη μεγάλη προσφορά τους και την άψογη συνεργασία τους σε ότι τους έχει ζητηθεί.

Την πίτα ευλόγησε και έκοψε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αργολίδας κ.κ. Νεκτάριος, τον οποίο ευχαριστούμε θερμά.

Ο Πρόεδρος κ. Κώστας Βερδελής μετέφερε και τις ευχές του Προέδρου της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας ( ΕΣΕΕ ) κ. Γ. Καρανίκα και τη στήριξή του στο έργο του Εμπορικού Συλλόγου Ναυπλίου καθώς και του Προέδρου της Πελοποννησιακής Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας ( ΠΟΕΕ ) κ. Β. Παγώνη για την αμέριστη συμπαράστασή του.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι βουλευτές του νομού Γ. Ανδριανός και Γ. Μανιάτης, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων κ. Δ. Κωστούρος όπου και μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που περνάει ο Εμπορικός Κόσμος και πρέπει να φανεί δυνατός, η Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Ντίνα Νικολάκου εκπροσωπώντας τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, κ. Πέτρο Τατούλη ευχήθηκε καλή χρονιά και δήλωσε χαρακτηριστικά ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου θα είναι πάντα δίπλα στον Εμπορικό Σύλλογο Ναυπλίου. Οι Αντιδήμαρχοι κ. Γ. Καχριμάνης , και κ. Κ. Ρούτουλας. Ο κ. Παπαθανασίου Θ. ως εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Αργολίδας , ο Πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ναυπλίου κ. Ρ. Μπαρού , ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου κ. Δ. Ορφανός, η Προϊσταμένη του ΣΕΠΕ κ. Νάντια Αναστασίου, ο Πρώην Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ναυπλίου κ. Γ. Παιβανάς, Δημοτικοί, Περιφερειακοί Σύμβουλοι, υποψήφιοι Δημοτικοί και Περιφερειακοί Σύμβουλοι, πολλοί έμποροι, εργαζόμενοι εμπορικών καταστημάτων και πάρα πολλοί φίλοι υποστηρικτές του Εμπορικού Συλλόγου Ναυπλίου.

Τέλος να συγχαρούμε και να ευχαριστήσουμε τον κ. Ανδριανό Στεργίου από τον ΦΟΥΡΝΟ ΄΄ Ο ΤΣΑΚΩΝΑΣ ΄΄ για την καταπληκτική Βασιλόπιτα που μας έφτιαξε.

Στο Χορό πραγματοποιήθηκε κλήρωση με μεγάλη προσφορά δώρων από τα καταστήματα των μελών του ΕΣΝ, για μικρούς και μεγάλους.

Σας ευχαριστούμε όλους γι’ αυτή την αξέχαστη ημέρα!

Περισσότερα Άρθρα

Δήμος Ναυπλιέων – Σύλλογοι Γονέων: Έκθεση ζωγραφικής

Οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων των Δημοτικών Βρεφικών και Παιδικών Σταθμών του Δήμου Ναυπλιέων, 1ου, 2ου, 7ου Νηπιαγωγείου Ναυπλίου, ο ΔΟΠΠΑΤ και ο ΔΟΚΟΙΠΑΝ του Δήμου Ναυπλιέων συνδιοργανώνουν την περίοδο 14-23 Μαΐου 2021, στο Ναύπλιο, έκθεση ζωγραφικής με έργα που θα δημιουργήσουν τα παιδιά προσχολικής και νηπιακής της πόλης μας. Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στην […]