15 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Με 64% εκ νέου πρόεδρος στην ΠΕΔ Πελοποννήσου ο Δημήτρης Καμπόσος

Όπως σημειώσαμε και λίγο νωρίτερα σε θρίαμβο της παράταξης της Νέας Δημοκρατίας εξελίχθηκαν οι εκλογές στην Περιφερειακή Ένωση Δήμων (ΠΕΔ) Πελοποννήσου.

Ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών, Δημήτρης Καμπόσος με ποσοστό στο 64%  θα είναι εκ νέου (δεύτερη συνεχή θητεία) πρόεδρος της ΠΕΔ Πελοποννήσου!

Η πρώτη του δήλωση: “Ευχαριστώ από καρδιάς τους συναδέλφους αυτοδιοικητικούς που με τίμησαν με την ψήφο τους για δεύτερη συνεχή φορά και τους διαβεβαιώνω πως θα εργαστούμε για μια ισχυρή τοπική αυτοδιοίκηση”.

Από τα 119 μέλη που συμμετείχαν στην ψηφοφορία τα 74 επέλεξαν την (Ανεξάρτητη Δημοτική Αυτοδιοικητική Κίνηση) του Δημήτρη Καμπόσου που θα έχει 13 έδρες στο νέο συμβούλιο. Τα 21 ψηφοδέλτια έλαβε η παράταξη του κ. Βαλιώτη, και 21 η παράταξη του κ. Βόσνου που θα έχουν από 4 έδρες. 

Ο κ. Νιάρχος  έλαβε δυο ψηφοδέλτια ενώ υπήρξε και ένα άκυρο.

Περισσότερα Άρθρα

Ο Ανάβαλος στο…τραπέζι Νίκα – Βορίδη

Το θέμα που έχει προκύψει με την ΠΟΠ “Ελιά Καλαμάτας” έθεσε κατά προτεραιότητα ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας στον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μάκη Βορίδη, κατά τη σημερινή συνάντηση που είχε μαζί του στην Αθήνα. Συγκεκριμένα, ο περιφερειάρχης ενημέρωσε τον υπουργό για την πρόσφατη απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, με την οποία το σώμα ζητεί […]

Σαμαράς για Τσίπρα: Παλιά χάλαγε τον κόσμο και τώρα «χαβιάρι και φαγοπότι με Άρη Βελουχιώτη»

«Ανοίγουμε σήμερα, με αυτό το Συνέδριό μας, τα πανιά της Νέας Δημοκρατίας προς τις εκλογές, με μια σημαία καρφωμένη στο καράβι μας, που γράφει «πρώτα η Πατρίδα». Με αυτό το μήνυμα ξεκίνησε την ομιλία του ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς από το βήμα του Συνεδρίου και χαρακτήρισε τον Αλέξη Τσίπρα επικίνδυνο. Μιλώντας σε πολύ αυστηρό […]