21 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Μητσοτάκης από τη Θεσσαλονίκη: «Η νίκη της ΝΔ θα είναι η νίκη της φωτεινής Ελλάδας και όλων των Ελλήνων» (video)

Από τη Θεσσαλονίκη έκλεισε με μια μεγαλειώδη συγκέντρωση την προεκλογική εκστρατεία της Νέας Δημοκρατίας ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

 

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας μίλησε από τη Θεσσαλονίκη σε μια συγκέντρωση με όγκο και παλμό δύο μέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες για τις ευρωεκλογές. Και η ΝΔ έδειξε ότι βρίσκεται στο δρόμο της νίκης για τις εκλογές της Κυριακής.

 

Κάλεσμα σε συμπατάραξη στους παλιούς φίλους της ΝΔ

Ο πρόεδρος της ΝΔ κάλεσε σε συμπαράταξη και όλους τους παλιούς φίλους της ΝΔ. «Σας καλώ να γυρίσετε στο σπίτι σας, τα παράπονα του χθες τα σκεπάζει η ανάγκη του σήμερα. Μαζί σε αυτή τη συμπόρευση καλώ και φίλους από άλλα κόμματα. Βρεθήκαμε μαζί στο κοινό μετερίζι απέναντι στο λαϊκισμό. Ελάτε μαζί σε αυτή την μάχη απέναντι στον αυταρχισμό. Με όλους τους δημοκρατικούς πολίτες μας ενώνουν ορισμένα πράγματα» είπε.

 

Ανοιγμα στους απογοητευμένους του ΣΥΡΙΖΑ

«Στρέφομαι και στους πολίτες που ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ στις τελευταίες εκλογές. έχουν πρώτη θέση δίπλα μας στην προσπάθεια να έρθει στην Ελλάδα μια καλύτερη ζωή» τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ.

 

«Μόνο ένα καθαρό αποτέλεσμα θα φέρει καθαρή λύση»

Οπως διεμήνυσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης «μόνο ένα καθαρό αποτέλεσμα το βράδυ της Κυριακής θα φέρει καθαρή λύση».

 

Επεσήμανε δε πως «μέχρι την Κυριακή δεν χωράει κανείς εφησυχασμός. το μήνυμα αυτής της μεγαλειώδους συγκέντρωσης να φτάσει παντού. Καμία ψήφος δεν πρέπει να ξοδευτεί σε λάθος κατεύθυνση. Τώρα είναι η ώρα».

 

Στις 26 ψηφίζουμε στις 27 σελίδα γυρίζουμε όλοι μαζί

«Το αύριο της χώρας αρχίζει τώρα. Ξημερώνει την Κυριακή. Είναι στο χέρι μας. Μέχρι και σήμερα οι αντίπαλοί μας, μας λένε με το τρόπο τους “ή τους τελειώνουμε ή μας τελειώνουν”. Εμείς δεν τελειώνουμε κανέναν, αρχίζουμε με όλους. Αυτό είναι το θετικό μου μήνυμα. Στις 26 ψηφίζουμε, στις 27 σελίδα γυρίζουμε. Και αυτή την καινούργια σελίδα της Ελλάδος πρέπει να τη γράψουμε όλοι μαζί» κατέληξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

 

Δείτε βίντεο από την ομιλία Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη:

Περισσότερα Άρθρα

Ο Ανδρέας Πουλάς στον εορτασμό των Ταξιαρχών στην Ερμιόνη

Εορτασμός των Παμμεγίστων Ταξιαρχών Μιχαήλ και Γαβριήλ στην Ερμιόνη, δέηση στο Μνημείο των Σταμάτη και Γιάννη Μήτσα, κατάθεση στεφάνων και περιφορά της ιεράς εικόνας. Χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες και τις εορτάζουσες.

Γιάννης Μπουντρούκας: Αναλαμβάνει πρωτοβουλία για την αναβάθμιση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου

Πρωτοβουλία για την αναβάθμιση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου αναλαμβάνει ο Επικεφαλής της Πελοποννησιακή Συμμαχίας κ. Γιάννης Μπουντρούκας καλώντας άμεσα τη σύγκλιση του άτυπου Οργάνου των Επικεφαλής των Παρατάξεων με μοναδικό θέμα την επανεκκίνηση του ανωτάτου Οργάνου της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Όπως αναφέρει ο κ.Μπουντρούκας, «αφορμή για την πρωτοβουλία αυτή είναι η μίζερη και καταρρακωμένη εικόνα που […]