17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Μητσοτάκης-Σαμαράς στο ‘Αργος μαζί με Παναγιώτη Νίκα

Σύμφωνα με πολύ καλά διασταυρωμένες πληροφορίες, στο Άργος θα βρεθούν την προσεχή Παρασκευή ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης μαζί με τον πρώην πρωθυπουργό και αρχηγό της παράταξης, Αντώνη Σαμαρά. 

Ο λόγος της παρουσίας τους στην πόλη είναι η στήριξη του Παναγιώτη Νίκα δυο μέρες πριν την δεύτερη κρίσιμη εκλογική “μάχη” για την Περιφέρεια Πελοποννήσου. Και οι δύο στάθηκαν από την αρχή της προεκλογικής προσπάθειας στην πρώτη γραμμή ώστε να νικήσει ο υποψήφιος της παράταξης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην επίσκεψη του στη Σπάρτη είχε βροντοφωνάξει καταχειροκροτούμενος: «Είμαι εδώ για να δώσουμε και από εδώ τη νίκη στον Νίκα. Εν τούτω Νίκα”. Και είχε προσθέσει, δίνοντας καθαρά το στίγμα: “Επιλέξαμε να στηρίξουμε τον Παναγιώτη Νίκα για έναν βασικό λόγο. Είναι ένας άξιος και αποτελεσματικός αυτοδιοικητικός άνδρας, που άλλαξε την όψη της Καλαμάτας. Μετέτρεψε την Καλαμάτα σε μία από τις πρωτοπόρες ελληνικές πόλεις. Τη μεταμόρφωσε κυριολεκτικά με όραμα, με σχέδιο και αποτελεσματικότητα. Και όπως έφερε την Καλαμάτα στην κορυφή των ελληνικών πόλεων, έτσι πρέπει να φέρει και την Πελοπόννησο στην κορυφή των ελληνικών Περιφερειών, διότι αυτό μόνο της αξίζει.

Για αυτό και σας ζητώ, σας ζητώ από καρδιάς για το καλό της Περιφέρειας Πελοποννήσου να στηρίξετε  τον Παναγιώτη Νίκα στις εκλογές που έρχονται και να τον εκλέξετε Περιφερειάρχη Πελοποννήσου». 

Στο ίδιο μήκος κύματος κι ο Ανώνης Σαμαράς. Καταλυτική ήταν η παρουσία του στην τελευταία συγκέντρωση του κ.Νίκα στην Τρίπολη όπου εξέφρασε την απόλυτη στήριξη του στο πρόσωπο του.

Περισσότερα Άρθρα

Θεοδωρικάκος: Η ανθρώπινη ζωή και η ασφάλεια των πολιτών πρέπει να ενώνει όλους τους Έλληνες

Τις προτεραιότητες του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη όσον αφορά την ασφάλεια, αλλά και τις προσωπικές του επιδιώξεις για την υλοποίηση του στόχου, σε σχέση με τον προκάτοχό του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, συνόψισε για μια ακόμα φορά, ο νέος Υπουργός Τάκης Θεοδωρικάκος, σε συνέντευξη που έδωσε το πρωί της Κυριακής στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, όπου μίλησε για […]