19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Μικρότερη αποζημίωση θα λάβει ο Πατμάνογλου για το δυστύχημα με την Porsche

Σχεδόν δύο χρόνια μετά την ασύλληπτη τραγωδία, στο πάρκινγκ της εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας, εκδόθηκε η απόφαση για την αποζημίωση που θα λάβουν οι προσφεύγοντες.

Ήταν στις 26 Φεβρουαρίου 2017, όταν η Porsche έπεσε με ιλιγγιώδη ταχύτητα πάνω στο αυτοκίνητο του Υπάτιου Πατμάνογλου, στο πάρκινγκ της εθνικής οδού, με συνέπεια να χάσουν τη ζωή τους η σύζυγός του Αποστολία και ο μόλις τριών ετών γιος τους, Παύλος, ενώ σκοτώθηκαν και οι δύο νεαροί στην Porsche, ο οδηγός, γιος του Μr Jumbo, Γιώργος Βακάκης και ο συνοδηγός φίλος του Ανδρέας Γεωργακόπουλος.

Η αποζημίωση που θα πάρει τελικά ο κ. Πατμάνογλου και άλλα μέλη της οικογένειας είναι μεγάλη, αλλά όχι στο ύψος που είχε υπολογιστεί αρχικά.

Η οικογένεια της άτυχης Αποστολίας και του μικρού Παύλου ζητούσε 4 εκατ. ευρώ από τον ιδιοκτήτη των Jumbo Απόστολο Βακάκη, όμως η απόφαση που εκδόθηκε πριν από λίγες ημέρες καταλήγει ότι οι προσφεύγοντες θα λάβουν τελικά ποσό που κυμαίνεται περί τα 1.200.000 ευρώ, σύμφωνα με την εφημερίδα RealNews.

 

Περισσότερα Άρθρα

Lockdown: Ανακοινώνονται αύριο αυστηρά μέτρα για την μετακίνηση τα Χριστούγεννα

Οι εικόνες συνωστισμού που παρατηρήθηκαν τις τελευταίες ημέρες, καθώς οδεύουμε προς το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων, σε συνδυασμό με την ύπαρξη του μεταλλαγμένου στελέχους του κορονοϊού, δεν αφήνει περιθώριο για χαλάρωση των μέτρων σε κυβέρνηση και λοιμωξιολόγους. Επιστήμονες και κυβέρνηση προειδοποιούν για τους κινδύνους που κρύβει ο εφησυχασμό και τονίζουν ότι τα ενθαρρυντικά νέα από το […]

Καιρός: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης -Ερχονται από απόψε ισχυρές βροχές, καταιγίδες, χαλάζι και άνεμοι

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία για τις επόμενες ημέρες. Η επιδείνωση του καιρού προβλέπεται σήμερα, Τρίτη από το βράδυ και από τα δυτικά, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται πρόσκαιρα από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ΕΜΥ θα επηρεαστούν: Όπως αναφέρεται στο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης […]