17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

“Μύρισε” Χριστούγεννα στο Άργος- Άναψε το Χριστουγεννιάτικο δένδρο της πόλης (pics)

Στην κατάμεστη από κόσμο πλατεία του Αγίου Πέτρου, ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος άναψε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο, κηρύσσοντας ουσιαστικά την έναρξη των φετινών εορταστικών εκδηλώσεων.

Μια πολύ όμορφη βραδιά που ετοίμασε ο Δήμος, με εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους.

Στο ξεκίνημα,  η ομάδα Powerslide FSK Hellas έδωσε ένα υπαίθριο Freestyle show με Insline Skates!!! Μετά το show η ομάδα βοήθησε τα παιδιά να δοκιμάσουν τα πατίνια Insline Skates!!!!!   Μια προσφορά από τα Καταστήματα Sellis Bike.

Στη συνέχεια το σύνθημα ήταν: φορέστε το σκουφί του Αη Βασίλη, διασχίστε μια διαδρομή 1 χιλιομέτρου στο κέντρο της πόλης και … χαρίστε χαρά στα παιδιά του MAKE-A-WISH. Τα έσοδα από τα σκουφάκια που διατέθηκαν θα δοθούν για το έργο που κάνει το MAKE-A-WISH Κάνε μια ευχή Ελλάδας. Στο Άργος ήταν απόψε  εκπρόσωπος της οργάνωσης που ευχαρίστησε θερμά τόσο το Δήμο όσο και τους πολίτες που ενίσχυσαν την όλη προσπάθεια που κάνει.

Υπήρχε και άλλο σύνθημα: ΚΑΝΕ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ένα ΑΣΤΕΡΙ ΕΥΧΗΣ με Δωρεά 2 ευρώ, κρέμασε το στο  Δέντρο των Ευχών, πάλι για να στηριχτεί το έργο του MAKE-A-WISH (Κάνε-μια-ευχή-Ελλάδας) . Μεταμόρφωσε ζωές παιδιών με πολύ σοβαρές ασθένειες.

Ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος και η Γενική Δ/ντρια του MAKE-A-WISH – Κάνε μια ευχή Ελλάδας Σάντρα Ζαφειρακοπούλου κρέμασαν μαζί το 1ο Αστέρι στο Δέντρο των Ευχών, στολίζοντας ένα διαφορετικό δέντρο αγάπης.

Εθελοντές του MAKE-A-WISH απασχόλησαν τα παιδιά με διαδραστικό πρόγραμμα.

Η βραδιά κορυφώθηκε όταν ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος άναψε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο.

Ακολούθησαν Χριστουγεννιάτικες μελωδίες, κάλαντα, τραγούδια και χορός

Περισσότερα Άρθρα

Δ. Κωστούρος: Τα μάτια των δημοτών γίνονται τα μάτια του Δήμου

Συνεχίζουμε τον εκσυγχρονισμό των δημοτικών υπηρεσιών για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των δημοτών μας με το σύστημα διαχείρισης αιτημάτων Novoville. Πολίτες και Δήμος Ναυπλιέων σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας. Κατεβάστε δωρεάν την εφαρμογή σε iOS & Android συσκευές και κάντε το αίτημά σας με ένα κλικ! Τα μάτια των δημοτών γίνονται τα μάτια του Δήμου. Μαζί […]

Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για τα ζώα συντροφιάς

Ψηφίστηκε από την ολομέλεια της Βουλής το νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών για τα ζώα συντροφιάς. Υπέρ, επί της αρχής και επί του συνόλου του νομοσχεδίου, τάχθηκαν οι βουλευτές της συμπολίτευσης και κατά οι βουλευτές της αντιπολίτευσης. Ο αρμόδιος αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας είπε ότι η σημερινή μέρα «σηματοδοτεί ένα βήμα μπροστά στην προστασία των […]