16 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Νέοι υποψήφιοι με τον Παναγιώτη Αναγνωσταρά

Τέσσερις νέους υποψήφιους ανακοίνωσε η παράταξη Ναύπλιο-Πρωτεύουσα ξανά του Παναγιώτη Αναγνωσταρά.

Πρόκειται για τους;

Ονομάζομαι Άννα Γεραμάνη και στις επικείμενες δημοτικές εκλογές θα είμαι υποψήφια της Δημοτικής Κοινότητας Τολού με το συνδυασμό του Παναγιώτη Αναγνωσταρά. Εκλεγμένη στο προηγούμενο συμβούλιο ήμουν παρούσα σε όλες τις αποφάσεις του χωριού, οι οποίες έχουν μείνει στάσιμες! Με την εμπειρία μου πλέον, ξανά στην κρίση των πολιτών για να βοηθήσω τον τόπο που ζούμε.

Ονομάζομαι Βλάσης Βαμβακάς κάτοικος Αρίας και είμαι εμπειροτέχνης  Εργολάβος Δημοσίων Έργων. Η ενασχόληση μου με τα κοινά ξεκινάει αρκετές δεκαετίες πριν. Έχω διατελέσει πρόεδρος κοινότητας Αρίας από το 1978 – 1992 και στη συνέχεια έκανα προεραιτική συνναίνωση με το Δήμο Ναυπλιέων στις εκλογές του 1992 επί δημαρχίας Γ. Τσούρνου, εξελέγην δημοτικός σύμβουλος για 2 τετραετίες και στη συνέχεια με υποψήφιο τον Παναγιώτη Αναγνωσταρά εξελέγην δημοτικός σύμβουλος επί 2 τετραετίες. Στις τέσσερις αυτές θητείες στο Δήμο Ναυπλιέων έχω διατελέσει Αντιδήμαρχος, Πρόεδρος στην Φιλαρμονική Ναυπλίου, πρόεδρος στο κοιμητήριο Ναυπλίου, Αντιπρόεδρος στο κολυμβητήριο Ναυπλίου, Αντιπρόεδρος στη ΔΕΥΑ Ναυπλίου, Αντιπρόεδρος στο ΚΑΠΗ Ναυπλίου, Αντιπρόεδρος στο Γηροκομείο Ναυπλίου και Αντιπρόεδρος στο Παιδικό Σταθμό Συνοικισμού. Σύμφωνα με αυτά που προανέφερα το ενδιαφέρον μου για το Δήμο Ναυπλιέων είναι προφανές και ζητώ τη στήριξη σας στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές με το συνδυασμό του Παναγιώτη Αναγνωσταρά “Πρωτεύουσα ξανά”.

Με τιμή

Βλάσης Βαμβακάς

Ονομάζομαι Ευαγγελία (Λία) Μπασιούρη, είμαι κάτοικος Ασίνης και έχω ένα αγοράκι 6 χρονών τον Κωνσταντίνο – Μάριο. Επί σειρά ετών έχω δραστηριοποιηθεί σε τουριστικές επιχειρήσεις στη Πλάκα Δρεπάνου καθώς επίσης συμμετέχω ενεργά σε δράσεις και δραστηριότητες του Πολιτιστικού Συλλόγου του χωριού μου. Αποφάσισα να αποδεχθώ τη πρόταση – πρόσκληση του Παναγιώτη Αναγνωσταρά και στις επικείμενες δημοτικές εκλογές θα είμαι υποψήφια με το συνδυασμό του “Πρωτεύουσα ξανά” στη Τοπική Κοινότητα Ασίνης.

Με εκτίμηση

Ευαγγελία (Λία) Μπασιούρη

 

Ονομάζομαι Δημήτριος Μίχος του Γρηγορίου, είμαι κάτοικος Λευκακίων Ναυπλίου, πρώην Πρόεδρος του Πολιτιστικού συλλόγου Λευκακίων με αξιόλογη προσφορά ! Το 2014 στις δημοτικές εκλογές ήρθα πρώτος σε σταυρούς στα Λευκάκια, γεγονός που επιβραβεύει την προσφορά μου προς τους συνδημότες μου. Δεν θα μπορούσα να μην αποδεχθώ τη πρόταση του Παναγιώτη Αναγνωσταρά να είμαι υποψήφιος με το συνδυασμό του «Πρωτεύουσα ξανά» αφού γνωρίζω τη προσφορά του προς τον Δήμο και τους συνδημότες μου αλλά και τους στόχους του για την επόμενη τετρατία. Είναι άνθρωπος των έργων, το έχει αποδείξει στο παρελθόν και έτσι θα πορευτούμε όλοι μαζί, για να φτάσουμε τον Δήμο μας στην κορυφή, εκεί που αξίζει.

Δημήτριος Μίχος

Υποψήφιος Τοπικής Κοινότητας Λευκακίων

Περισσότερα Άρθρα

Αλέξης Τσίπρας για κύρωση «Βόρειας Μακεδονίας»: Έκλεισε μια εκκρεμότητα

«Σήμερα είναι μια ιστορική μέρα για την Ελλάδα» τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας σε δηλώσεις του στο περιστύλιο της Βουλής, μετά την επικύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών από τη Βουλή των Ελλήνων. Απευθυνόμενος σε όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες, έστειλε μήνυμα ότι «το αποτέλεσμα της σημερινής ψηφοφορίας δεν έχει νικητές και ηττημένους». «Σήμερα είναι μια […]

Τηλεδιάσκεψη της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Αργολίδας με την συμμετοχή του Πάνου Σκουρλέτη

Την Κυριακή 26 Απριλίου συνεδρίασε η Διευρυμένη ΝΕ Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία με τη μορφή τηλεδιάσκεψης, με τη συμμετοχή του Γραμματέα σ.Πάνου Σκουρλέτη και του σ. Άγγελου Γκόγκογλου από το Οργ.Γραφείο. Στη συνεδρίαση συζητήθηκε κατ’ αρχάς η γενική πολιτική γραμμή του κόμματος στη τρέχουσα υγειονομική κρίση και η σοβαρή και υπεύθυνη στάση του ως αξιωματικής […]