19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Ναύπλιο:Ουρά κι έξω από την τράπεζα

Οι πρώτες ουρές έκαναν την εμφάνιση τους το πρωί της Δευτέρας 16 Μαρτίου έξω από τράπεζες του Ναυπλίου, μετά από τα νέα μέτρα που έλαβε η κυβέρνηση για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού.Έξω από κατάστημα γνωστής Τράπεζας στο κέντρο του Ναυπλίου έχει σχηματιστεί μικρή ουρά με τους πολίτες να περιμένουν υπομονετικά έξω από το υποκατάστημα για να εξυπηρετηθούν.Τα νέα μέτρα της κυβέρνησης προβλέπουν επίσης και πως μέσα στα σούπερ μάρκετ θα πρέπει να είναι ένα άτομο ανά 10 τετραγωνικά μέτρα.

Περισσότερα Άρθρα

Συλλυπητήρια του Προέδρου της Βουλής για το θάνατο του Σπύρου Παπασπύρου

Τη λύπη του εκφράζει ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Νικόλαος Βούτσης για τον πρόωρο θάνατο του πρώην Προέδρου της ΑΔΕΔΥ Σπύρου Παπασπύρου. Ο κ. Βούτσης δήλωσε: «Ο Σπύρος Παπασπύρος υπήρξε στην πρώτη γραμμή του συνδικαλιστικού κινήματος. Ως επικεφαλής του τριτοβάθμιου συνδικαλιστικού οργάνου των δημοσίων υπαλλήλων, της ΑΔΕΔΥ, επί 11 χρόνια, από την Προεδρία […]

Δήλωση Δημάρχου κ. Καμπόσου για τα χρέη της ΔΕΥΑΝ

“Τα χρέη της ΔΕΥΑ Ναυπλίου επιβαρύνουν τους δημότες του Δήμου Άργους Μυκηνών και αυτό δεν θα το επιτρέψω. Το 1.000.000 ευρώ θα πληρωθεί από την ΔΕΥΑΝ με κάθε τρόπο.” δήλωσε σε σημερινή του συνέντευξη ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος. Δείτε παρακάτω σε βίντεο την συνέντευξη του κ. Καμπόσου: