21 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Ναύπλιο: Παρουσιάστηκε το βιβλίο του Μίμη Δομάζου

Στο Βουλευτικό του Ναυπλίου έγινε απόψε η παρουσίαση του βιβλίου με τη ζωή του Μίμη Δομάζου.

Από τα χρόνια στις αλάνες της Άμυνας Αμπελοκήπων μέχρι το Ουέμπλει και την Εθνική Ομάδα. Μια ζωή γεμάτη τίτλους, γκολ, επιτυχίες, θυσίες, αλλά και άγνωστες λεπτομέρειες από την πορεία του μεγάλου άσσου των γηπέδων.

Για το βιβλίο «Μυστικά και άλλες ..αποκαλύψεις» μίλησαν ο έκδοτης Άρης Ξηντάρας, ο ίδιος ο Μίμης Δομάζος ενώ χαιρετισμό απεύθυναν ο δήμαρχος Ναυπλίου Δημ. Κωστούρος , ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αργολίδας Βασίλης Σιδέρης και ο πρόεδρος των προπονητών του νομού Νίκος Μητροσύλης.

Αναμνηστική πλακέτα στον «στρατηγό» απένειμε ο δήμαρχος Ναυπλίου ενώ παρέστησαν ο περιφερειακός σύμβουλος, Γιάννης Μαντζούνης, το μέλος του δ.σ. του ΣΕΓΑΣ, Γιάννης Μπόλλας, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟ ( και του Πανναυπλιακού) Νίκος Καραβίδας, δημοτικοί σύμβουλοι και πολλοί φίλαθλοι από την ευρύτερη περιοχή.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ (Γιάννης Γαλανόπουλος)

Περισσότερα Άρθρα

“Εσύ θα προδώσεις τη Μακεδονία;”

Οι γνωστές πλέον αφίσες με τα πρόσωπα πολιτικών και το ερώτημα “εσύ θα προδώσεις τη Μακεδονία;” έκαναν την εμφάνισή τους και στα κεντρικά σημεία της Θεσσαλονίκης. Τα πιο κεντρικά σημεία της Θεσσαλονίκης, τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ γέμισαν με αφίσες βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ των ΑΝΕΛ και του Ποταμιού. Μετά την Πιερία, την Πέλλα […]

Εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, καθώς και της διαμόρφωσης ασφαλών συνθηκών διαβίωσης των πολιτών, πραγματοποιήθηκε χθες (9.12.2020), εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Η επιχείρηση οργανώθηκε και υλοποιήθηκε από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας, σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου. Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν […]