20 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

«ΝΕΟΙ ΔΡΟΜΟΙ για την Πελοπόννησο»: Που’ σαι Θανάση ;

Κύκλοι της παράταξης «ΝΕΟΙ ΔΡΟΜΟΙ για την Πελοπόννησο» σχολιάζουν την ανακοίνωση του κ. Πετράκου:

Ευχαριστούμε τον κ. Πετράκο που επαναλαμβάνει με έμφαση τα βασικότερα από τα στοιχεία που παρέθεσε ο κ. Δέδες στις τοποθετήσεις που έκανε στη συζήτηση για τον Προϋπολογισμό της Περιφέρειας Πελοποννήσου για το 2020. (Το υλικό από τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου υπάρχει ήδη αναρτημένο στο διαδίκτυο).

Η περικοπή δαπανών προς την αυτοδιοίκηση είναι ο λόγος που οδήγησε την παράταξη «ΝΕΟΙ ΔΡΟΜΟΙ για την Πελοπόννησο» να καταθέσει πρόταση, όπου διατυπώνεται η ρητή αντίθεση προς τις επιχειρούμενες περικοπές πόρων από την Κυβέρνηση και η διεκδίκηση αύξησης των χρηματοδοτήσεων προς τις Περιφέρειες για το 2020, πρόταση που τελικά το Περιφερειακό Συμβούλιο υιοθέτησε ως απόφασή του.

Τα στοιχεία που αφορούν τις περικοπές των χρηματοδοτήσεων της Κυβέρνησης προς την Αυτοδιοίκηση και τα αντίστοιχα κονδύλια που περιλαμβάνονται στον Προϋπολογισμό της Περιφέρειας Πελοποννήσου αναλύθηκαν και τεκμηριώθηκαν στις τοποθετήσεις τόσο του κ. Δέδε, όσο και στελεχών της παράταξής του που μίλησαν στη συζήτηση για τον Προϋπολογισμό.

Φαίνεται όμως ότι ο αγαπητός κ. Πετράκος την ώρα της συζήτησης είχε το μυαλό του αλλού. Που’ σαι Θανάση ;

Περισσότερα Άρθρα

Έβρος: “Περιπολίες” στα ελληνοτουρκικά σύνορα με μη επανδρωμένα αεροσκάφη

Πτήσεις στον Έβρο και στα ελληνοτουρκικά σύνορα με μη επανδρωμένα τουρκικά αεροσκάφη UAVs (Unmanned Aerial Vehicles) τύπου Bayraktar TB2, ανακοίνωσε ο γαμπρός του Ερντογάν. Ο Σελτζούκ Μπαϊρακτάρ, γαμπρός του Ερντογάν και Τεχνικός Διευθυντής της Baykar Defense, με ανάρτηση στο twitter γνωστοποίησε την πρώτη “περιπολία” του τουρκικού UAV στον ποταμό Έβρο. «Το UAV Bayraktar TB2 ξεκίνησε […]

Τμήμα υγείας ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Αργολίδας: Συμμετέχουμε στις κινητοποιήσεις για ένα Ισχυρό Δημόσιο Σύστημα Υγείας

Οι Υγειονομικοί στη ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ του Αγώνα για ένα Ισχυρό Δημόσιο Σύστημα Υγείας. Συμμετέχουμε ΜΑΖΙΚΑ στις Κινητοποιήσεις.  Η εικονική πραγματικότητα που παρουσιάζει η κυβέρνηση και τα χρυσοπληρωμένα ΜΜΕ δεν μπορεί να κρύψει τις εγκληματικές της ευθύνες για την διαχείριση της πανδημίας. Αντί να προσλάβει Γιατρούς, Νοσηλευτές, όλο το αναγκαίο μόνιμο προσωπικό για την θωράκιση του […]