18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

«Ντου» αναπληρωτών εκπαιδευτικών στην ΕΡΤ – Διακόπηκε το δελτίο (video)

Ένα απρόοπτο σημειώθηκε κατά τη διάρκεια του βραδινού δελτίου ειδήσεων στην ΕΡΤ.

Μία ομάδα 50 αναπληρωτών εκπαιδευτικών μπήκε στο Ραδιομέγαρο, με αποτέλεσμα να διακοπεί το δελτίο.  Οι  εκπαιδευτικοί ζήτησαν να προβάλουν τα αιτήματά τους στον «αέρα», αντιδρώντας στο νέο σύστημα διορισμών και έπειτ από διαπραγματεύσεις τούς δόθηκε η σχετική άδεια.

Ο εκπρόσωπος κατήγγειλε την ΕΡΤ ότι, παραβαίνοντας την αρχή δεοντολογίας, δεν παρουσίασε τους χιλιάδες διαδηλωτές στο κέντρο της Αθήνας, αλλά και σε όλη τη χώρα, που ζητούν μόνιμους διορισμούς. Επίσης, δεν έδειξε ούτε την αστυνομική καταστολή που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό διαδηλωτών, παρά μόνον προέβαλαν μεμονωμένα επεισόδια.

Μεταξύ άλλων, υπογράμμισε ότι οι αναπληρωτές καθηγητές θέλουν να ενώσουν τις φωνές τους με όλους τους εργαζόμενους, αλλά και τη νεολαία, ενώ κάλεσαν σε νέα κινητοποίηση στα Προπύλαια, τη Δευτέρα, στις 13.30.

Η παρέμβαση έγινε λίγο μετά την έναρξη του κεντρικού δελτίου. Την ώρα που πολιτικός συντάκτης μετέδιδε ρεπορτάζ για το παρασκήνιο της συνάντησης Τσίπρα-Καμμένου αύριο το πρωί, άρχισαν να ακούγονται δυνατά βρόντοι, σαν χτυπήματα στην πόρτα.

Στη συνέχεια η παρουσιάστρια αναγκάστηκε να διακόψει τον δημοσιογράφο και πέρασε εκτάκτως για διαφημίσεις.

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Περισσότερα Άρθρα

Συνελήφθη ένα άτομο για ναρκωτικά – Κατασχέθηκε, μεταξύ άλλων, πάνω από ένα κιλό ηρωίνης

Συνελήφθη, χθες (1.8.2021) το πρωί, στο Νέο Αυτοκινητόδρομο Κόρινθος- Τρίπολη- Καλαμάτα και κλάδο Λεύκτρο- Σπάρτη, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, σε συνεργασία με το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Κεντρικής Πελοποννήσου, 34χρονος ημεδαπός, συμβασιούχος πυροσβεστικός υπάλληλος, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά. Ειδικότερα, χθες (1.8.2021) […]

ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΟΥΛΑΣ: Η αγροτική πολιτική της ΝΔ βλάπτει σοβαρά και τους παραγωγούς επιτραπέζιων σταφυλιών της Αργολίδας

Οι σταφυλοπαραγωγοί της Αργολίδας δικαίως συνεχίζουν να διαμαρτύρονται έντονα καθώς έπεσαν θύματα της επιλεκτικής καταβολής ενισχύσεων De Minimis από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. Η περίπτωση των παραγωγών επιτραπέζιων σταφυλιών στις περιοχές Μαλανδρενίου και Γυμνού αποτελεί χαρακτηριστική περίπτωση αδικίας. Ενώ ανήκουν στην αμπελουργική ζώνη της Νεμέας δεν συμπεριλήφθηκαν στην προεκλογική απόφαση της Νέας Δημοκρατίας στις […]