19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

«Ξαναβάφτισε» Μίκρα το αεροδρόμιο Μακεδονία ο Τσίπρας

Προβληματίζει η αναφορά που έκανε από τα Σκόπια ο Αλέξης Τσίπρας αναφερόμενος στην συνεργασία που θα έχουν Ελλάδα και Βόρεια Μακεδονία σε θέματα που αφορούν τις υπηρεσίες Πολιτικής Αεροπορίας.

Ο πρωθυπουργός μίλησε για το ραντάρ που υπάρχει στο «αεροδρόμιο της Μίκρας». Εκεί στάθηκαν πολλοί χρήστες των social media σχολιάζοντας ότι τέτοιο αεροδρόμιο δεν υπάρχει πλέον αλλά υπάρχει το αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης.

Ίσως, ο πρωθυπουργός να μπερδεύτηκε και να αναφέρθηκε στο αεροδρόμιο της Μίκρας αλλά η μετονομασία έχει γίνει πριν από πολλά χρόνια σε αεροδρόμιο Μακεδονία. Συγκεκριμένα μέχρι το 1992 ονομαζόταν «Κρατικός Αερολιμένας Μίκρας Θεσσαλονίκης», αλλά μετονομάστηκε το 1992 παίρνοντας το όνομα αεροδρόμιο «Μακεδονίας».

Δείτε το επίμαχο σημείο 5:23 πριν το τέλος:

Κοινές δηλώσεις με τον Πρωθυπουργό της Δημοκρατίας της Βόρειας Μακεδονίας

Η σημερινή επίσκεψη αποτελεί την απαρχή της οικοδόμησης μιας μακρόπνοης στρατηγικής συνεργασίας, με την υπογραφή σημαντικών συμφωνιών. Κοινές δηλώσεις με τον Πρωθυπουργό της Δημοκρατίας της Βόρειας Μακεδονίας, Zoran Zaev, προς τους εκπροσώπους του Τύπου. ????

Gepostet von Alexis Tsipras am Dienstag, 2. April 2019

ΠΗΓΗ: newsit

Περισσότερα Άρθρα

Στο κινητό τηλέφωνο περνούν αστυνομική ταυτότητα και δίπλωμα οδήγησης

Παρουσία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης η παρουσίαση του Gov.gr Wallet. Πρόκειται για τη νέα επίσημη εφαρμογή της Ελληνικής Δημοκρατίας για τη δημιουργία, την αποθήκευση και τον έλεγχο γνησιότητας των ψηφιακών αντιγράφων της αστυνομικής ταυτότητας και του διπλώματος οδήγησης στο κινητό μας τηλέφωνο. Η παρουσίαση της εφαρμογής έγινε από τους συναρμόδιους Υπουργούς Επικρατείας […]

Νικόλαος Γεωργαντάς: ‘’Στέκομαι στρατιώτης δίπλα στον Δημήτρη Κωστούρο’’

  Γεννημένος το 1964 στο Ναύπλιο. Δημόσιος Υπάλληλος στο Υπουργείο Πολιτισμού, αρχιφύλακας στον Αρχαιολογικό χώρο Ασίνης. Υπήρξα ενεργός πολίτης με έντονη κοινωνική και συνδικαλιστική δράση από το ξεκίνημα της κοινωνικής, επαγγελματικής και οικογενειακής μου εξέλιξης υπηρετώντας  οποιονδήποτε τομέα καλέστηκα να βοηθήσω. Από την εκκλησία της Υπαπαντής στα Λευκάκια διακονώντας την για δώδεκα χρόνια, μέχρι πρόεδρος […]