12 °C Argos, GR
19 Μαρτίου 2024

Ξεκάθαρο μήνυμα Παναγιωτόπουλου: Είμαστε έτοιμοι και για στρατιωτική εμπλοκή – ΒΙΝΤΕΟ

Ξεκάθαρο μήνυμα στην Τουρκία και τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν πως η Ελλάδα είναι έτοιμη να κάνει ό,τι χρειαστεί για να υπερασπιστεί τα κυριαρχικά της δικαιώματα, έστειλε μέσω του Star ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Συγκεκριμένα, ο κ. Παναγιωτόπουλος όταν κλήθηκε να σχολιάσει την πρόσφατη δήλωση του συμβούλου του Πρωθυπουργού, Αλέξανδρου Διακόπουλου στo Οpen πως «είμαστε έτοιμοι ακόμη και για στρατιωτική λύση», υποστήριξε: «Ακριβώς! Είπε ότι προετοιμαζόμαστε για όλα τα ενδεχόμενα. Μέσα σε όλα τα ενδεχόμενα συμπεριλαμβάνονται ασφαλώς και η στρατιωτική εμπλοκή».

«Δεν θέλουμε να φτάσουμε εκεί, αλλά θέλουμε να καταστήσουμε σαφές προς πάσα κατεύθυνση ότι θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί για να προασπίσουμε τα κυριαρχικά μας δικαιώματα σε απόλυτο βαθμό. Επομένως, ο νοών νοείτω!», είπε ακόμη ο κ. Παναγιωτόπουλος.

Όσο για την αυξανόμενη τουρκική προκλητικότητα, ο κ. Παναγιωτόπουλος επισήμανε: «Ασφαλώς και η συμπεριφορά της Τουρκίας το τελευταίο διάστημα είναι αρκετά επιθετική. Θεωρώ ότι ο μόνος τρόπος να αντιμετωπίσει η Ελλάδα αυτή τη συμπεριφορά, η οποία έχει γενικά μια τάση αυξανόμενης επιθετικότητας, είναι αφενός να εξαντλεί όλα τα διπλωματικά της όπλα και από την άλλη μεριά να μεριμνά για την αύξηση της αποτρεπτικής ισχύος των Ενόπλων Δυνάμεων».

Δείτε το βίντεο από το Star:

YouTube player

 

Περισσότερα Άρθρα

Καθαρή νίκη Κασσελάκη

Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι ο μεγάλος νικητής των εκλογών στον ΣΥΡΙΖΑ και ο διάδοχος του Αλέξη Τσίπρα στην προεδρία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ήδη η Έφη Αχτσιόγλου τηλεφώνησε στον συνυποψήφιό της και τον συνεχάρη. Με βάση τα στοιχεία με καταμετρημένο το 75% των ψήφων, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, […]

Συνεχείς συσκέψεις για το ΣΔΙΤ απορριμάτων της Πελοποννήσου

  Ομάδα εκπροσώπων της Περιφέρειας Πελοποννήσου και των υπουργείων Ανάπτυξης και Επενδύσεων και Περιβάλλοντος και Ενέργειας αναλαμβάνει να συντάξει την απάντηση στα συνολικά 16 ερωτήματα που έχουν τεθεί από υπηρεσιακή μονάδα της Κομισιόν σχετικά με την ΣΔΙΤ απορριμμάτων της Περιφέρειας. Αυτό, μεταξύ άλλων, αποφασίστηκε κατά την τηλεδιάσκεψη την οποία ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας είχε για […]