21 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Ξεκινά να λειτουργεί στη Σπάρτη το περίπτερο τουριστικής πληροφόρησης, την ερχόμενη Κυριακή 5 Ιουλίου τα εγκαίνια

Από σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου ξεκινά να λειτουργεί το περίπτερο τουριστικής πληροφόρησης στη Σπάρτη, τα εγκαίνια του οποίου θα γίνουν την ερχόμενη Κυριακή 5 Ιουλίου, στις 8 το βράδυ, από τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα και τον δήμαρχο Σπαρτιατών Πέτρο Δούκα.

Το περίπτερο, που βρίσκεται στη Λεωφόρο Λυκούργου, απέναντι από το Αρχαιολογικό Μουσείο Σπάρτης είναι στελεχωμένο με τρεις υπαλλήλους οι οποίοι προσλήφθηκαν πρόσφατα από την Περιφέρεια.

Σημειώνεται, ότι εκτός από τουριστική πληροφόρηση, στην εν λόγω δομή θα γίνεται ενημέρωση και σχετικά με τοπικά προϊόντα της Λακωνίας.

Περισσότερα Άρθρα

Ρημαδιό το hot spot στο Πόρτο Χέλι (pics)

Αναποδογυρισμένα έπιπλα, σπασμένοι υπολογιστές, καλώδια διάσπαρτα, σπασμένα τζάμια, τετράδια και βιβλία που έχουν γίνει φύλλο-φύλλο, πόρτες και τοίχοι κατεστραμμένοι, τραπέζια διαλυμένα, σκισμένα ντοσιέ-χρήσιμα για την ροή του ξενοδοχείου, με μια λέξη: ΡΗΜΑΔΙΟ.  Η εικόνα του ξενοδοχείου “Γαλαξίας” προκαλεί οργή και θλίψη. Φιλοξενεί περί τους 470 πρόσφυγες, κυρίως Σομαλούς που φαίνεται πως έχουν βρει πρόσφορο έδαφος […]

ΕΥΡΕΣΙΤΕΧΝΙΕΣ: Πηγή καινοτομίας & επιχειρηματικότητας / ΗΜΕΡΙΔΑ Οργανισμού Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας (ΟΒΙ)

Ο Οργανισμός Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας (ΟΒΙ), διοργανώνει ημερίδα, με ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ, την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου, στις  17:00 το απόγευμα στο ξενοδοχείο PHARAE PALACE HOTEL, στην Καλαμάτα. Ο ΟΒΙ καινοτομεί και έχει δημιουργήσει μια νέα υπηρεσία για τις νεοφυείς και μικρομεσαίες επιχειρήσεις, προκειμένου να τις υποστηρίξει στην κατοχύρωση της ευρεσιτεχνίας τους. Στην ημερίδα θα παρουσιαστούν δυο αναδυόμενοι […]