15 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η συμμετοχή στα Α΄ ΙΑΤΡΙΔΕΙΑ του Δ. Κορινθίων

 

Ο Δήμος Κορινθίων τίμησε τον κ. Μιλτιάδη Ιατρίδη Πλοίαρχο του υποβρυχίου «Παπανικολής» διοργανώνοντας με επιτυχία αγώνα δρόμου στη μνήμη του.

«Πάρα πολύ ωραία εκδήλωση, τα πρώτα Ιατρίδεια στέφθηκαν με επιτυχία» ανέφερε ο Δήμαρχος Κορινθίων, κ. Αλέξανδρος Πνευματικός, ο οποίος έδωσε το παρών στον αγώνα δρόμου που διεξήχθη στο Σοφικό.

«Οι αθλητές που συμμετείχαν έτρεξαν σε μία πανέμορφη και συνάμα δύσκολη διαδρομή και θεωρώ ότι όλοι έμειναν ικανοποιημένοι, αν κρίνει κανείς από τις δηλώσεις που έχουν γίνει μέχρι τώρα.

Εύχομαι αυτός ο θεσμός που ξεκίνησε φέτος να συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια με ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο, κ. Χατζή, αλλά και τους εθελοντές του Σοφικού, τον Σύλλογο Γυναικών, Συλλόγους άλλους που δραστηριοποιούνται εδώ στην περιοχή.

Θεωρώ ότι τέτοιου είδους εκδηλώσεις κάνουν γνωστό τον Δήμο Κορινθίων που είναι όμορφος και στο κέντρο και στην περιφέρεια».

Ο Δήμαρχος Κορινθίων τόνισε τη σημασία της προβολής που παρέχουν αυτές οι εκδηλώσεις οι οποίες όπως είπε βοηθούν στην τουριστική ανάπτυξη του Δήμου.

Ο κ. Πνευματικός υπογράμμισε την υποχρέωση της δημοτικής Αρχής να διοργανώνει τέτοιες εκδηλώσεις και τα επόμενα χρόνια, αλλά εξήρε και τη σημασία να διοργανωθούν νέοι θεσμοί που με τη σειρά τους θα βοηθήσουν τον Δήμο να προβληθεί.

«Ζητούμενο στο τέλος είναι να υπάρξει η περιβόητη τουριστική ανάπτυξη, που σιγά σιγά αυτό οικοδομείται. Βλέπουμε επενδύσεις που δρομολογούνται στην ευρύτερη περιοχή, επενδύσεις που θα φέρουν νέες θέσεις εργασίας»».

Θα συνεχίζουμε να στηρίζουμε τέτοιου είδους αγώνες, ιδιαίτερα αυτόν τον αγώνα, γιατί είναι ξεχωριστός».
Κλείνοντας, ο κ. Πνευματικός ευχαρίστησε ξανά τους συμμετέχοντες και απένειμε τα βραβεία στους νικητές.

Περισσότερα Άρθρα

Αποστολοπούλου και Κολεβέντης υποψήφιοι με τον Π.Νίκα

Καλωσορίζουμε στο συνδυασμό μας «Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο» την Ελένη Αποστολοπούλου & τον φωτης κολεβεντης οι οποίοι αποτελούν την 6η & την 7η υποψηφιότητα για την Π.Ε. Αργολίδας ! Τους εύχομαι καλή επιτυχία και καλή δύναμη στον αγώνα, για την πραγματική αλλαγή που έχει ανάγκη τόσο η Αργολίδα όσο και η Πελοπόννησος.

SPORT CAMP Ναυπλίου για 7η συνεχή χρονιά

Το καλοκαίρι έρχεται και το  SPORT CAMP Ναυπλίου με αξιοπιστία , συνέπεια και γνώση, ανυπομονεί να υποδεχτεί τους μικρούς του φίλους σε ένα πρόγραμμα δημιουργικής έκφρασης, αθλητικής δράσης και ψυχαγωγίας για παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας. Σκοπός του είναι να στηρίξει τους εργαζόμενους γονείς, αλλά και να αποκτήσει το κάθε παιδί νέες εμπειρίες σε αθλητικές […]