19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Οίακας Ναυπλίου: Σπουδαία κίνηση με τον Στεφάν Τζόρτζεβιτς

Ο Οίαξ Ναυπλίου ανακοινώνει την απόκτηση του κοινοτικού σέντερ Στεφάν Τζόρτζεβιτς.

Ο Τζόρτζεβιτς είναι 30 χρονών, έχει ύψος 2.06μ και είναι ένας από τους κορυφαίους παίκτες της Α2 καθώς βρίσκεται στα ελληνικά παρκέ από το 2013, όταν και είχε φορέσει για πρώτη φορά τη φανέλα του ΟΦΗ.

Στη συνέχεια ακολούθησαν ο Αρκαδικός, ο Δούκας, ο Φάρος Κερατσινίου, η Καρδίτσα ενώ πέρυσι αγωνίστηκε με τη φανέλα του Χαριλάου Τρικούπη, τον οποίο και οδήγησε στα playoffs του πρωταθλήματος.

Την περασμένη σεζόν ο σέντερ από το Μαυροβούνιο είχε 19,4 πόντους και 6,1 ριμπάουντ κατά μέσο όρο, όντας ο πρώτος σκόρερ με 601 πόντους αλλά και πρώτος στο index rating με 197 πόντους.

Με την απόκτηση του Τζόρτζεβιτς, ο οποίος θα ανεβάσει αυτόματα επίπεδο την ομάδα μας, δημιουργείται ένα άκρως ανταγωνιστικό ρόστερ στην παρθενική εμφάνιση του Οίακα στα σαλόνια της Α2.

Καλωσορίζουμε τον Στεφάν και του ευχόμαστε να διακριθεί με τον τίτλο του MVP για μια ακόμη χρονιά!

Περισσότερα Άρθρα

Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου: Ατομικό ρεκόρ στα 800μ. και όριο για τους Πανευρωπαϊκούς

Ατομικό ρεκόρ στα 800μ. στον κλειστό στίβο έκανε η Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου στην πρώτη φετινή της εμφάνιση. Τερμάτισε σε 2.04.84 τα 800μ. στο μίτινγκ της Βιέννης και ξεπέρασε τον εαυτό της. Η επίδοση της έμπειρης αθλήτριας είναι καλύτερη από το όριο πρόκρισης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Τορούν και βελτιώνει το 2.05.10, που ήταν το ρεκόρ της […]

Κύπελλο γυναικών LOCO: Την Πέμπτη 7 Μαρτίου (13.00) η επίσημη συνέντευξη Τύπου

Στην αίθουσα Τύπου του κλειστού γυμναστηρίου «Γεώργιος Γαλανόπουλος» στο Λουτράκι θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 7/3 και ώρα 13.00 η επίσημη συνέντευξη Τύπου του final-4 του Κυπέλλου Ελλάδος Γυναικών LOCO. Στο πάνελ θα παρευρεθούν οι προπονητές και οι αρχηγοί των τεσσάρων φιναλίστ (Α.Ε.Κ., Ολυμπιακός Σ.Φ.Π., Παναθηναϊκός Α.Ο. και Άρης), καθώς και εκπρόσωποι του Δήμου Λουτρακίου- Περαχώρας- […]