19 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

ΟΑΕΔ: Νωρίτερα λόγω κορονοϊού τα επιδόματα ανεργίας και το Δώρο Πάσχα

Ο ΟΑΕΔ θα καταβάλει νωρίτερα λόγω κορονοϊού τα επιδόματα ανεργίας, την ειδική παροχή προστασίας μητρότητας, όπως και το Δώρο Πάσχα.

Την απόφαση έλαβε το διοικητικό συμβούλιο του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού, στο πλαίσιο των μέτρων για την άμεση στήριξη του εργατικού δυναμικού της χώρας.

Συγκεκριμένα, από την Τρίτη 31 Μαρτίου 2020, θα ξεκινήσει η προπληρωμή:

  Των τακτικών επιδομάτων ανεργίας, επιδομάτων μακροχρονίως ανέργων και των βοηθημάτων ανεργίας αυτοτελώς και ανεξαρτήτως απασχολουμένων, που κανονικά καταβάλλονται από τις 31 Μαρτίου 2020 μέχρι και τις 3 Μαΐου 2020.

Των Δώρων Πάσχα 2020 στους τακτικά επιδοτούμενους ανέργους και στις δικαιούχους της ειδικής παροχής προστασίας της μητρότητας.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του ΟΑΕΔ, η προπληρωμή θα ολοκληρωθεί αυτόματα, μέσω απευθείας κατάθεσης στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων και δεν απαιτείται καμία ενέργεια από αυτούς.

Περισσότερα Άρθρα

Θέματα στρατηγικής σημασίας για την Περιφέρεια Πελοποννήσου συζήτησε ο περιφερειάρχης Π. Νίκας με τον πρωθυπουργό Κυρ. Μητσοτάκη

Θέματα στρατηγικής σημασίας για την ανάπτυξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου συζήτησε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, στην κατ’ ιδία συνάντησή του με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, το μεσημέρι χθες Τρίτη 14 Ιουνίου, στο Μέγαρο Μαξίμου, στην Αθήνα. Συγκεκριμένα, στην εν λόγω συνάντηση του περιφερειάρχη με τον πρωθυπουργό -ο οποίος αύριο Πέμπτη θα βρεθεί στην Καλαμάτα, στο πλαίσιο […]

Κατέληξε από ανακοπή 45χρονος που διασκέδαζε με την οικογένεια του

Ένας 45χρονος άνδρας που διασκέδαζε, μαζί με την οικογένεια του, στα «Ζήσεια 2022», στην Άνω Κώμη Κοζάνης, υπέστη ανακοπή και λίγο αργότερα κατέληξε. Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες του kozan.gr, το περιστατικό συνέβη γύρω στις 2:30 το πρωί, όταν o 45χρονος (Γ.Δ.), κάτοικος Κοζάνης, με καταγωγή από το Λιβαδερό του Δήμου Σερβίων, ένιωσε αδιαθεσία κι έχασε τις αισθήσεις […]