17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Οι απόστρατοι Λιμενικοί της Αργολίδας έκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη πίτα τους

Την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019 ο Σύλλογος Αποστράτων Στελεχών Λιμενικού Σώματος Αργολίδος έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του.

Την πίτα ευλόγησε και έκοψε ο πρωτοπρεσβύτερος π. Γεώργιος Μητροσύλης πλαισιούμενος από το Δ.Σ του Συλλόγου.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο π.Γεώργιος Mητροσύλης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Χρήστος Γκούμας και ο Πλοίαρχος ε.α Λ.Σ-Αντιπρόεδρος Λέσχης Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος Νικόλαος Γκλεζάκος.

Την εκδήλωση τίμησαν με τις παρουσίες τους ο Ναύαρχος ε.α-Επίτιμος Αρχηγός Λ.Σ Θεοδόσιος Παπακωνσταντίνου, Ναύαρχος ε.α Γεώργιος Θανόπουλος, Πλοίαρχος ε.α Λ.Σ-Αντιπρόεδρος Λέσχης Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος Νικόλαος Γκλεζάκος, και αρκετά μέλη του Συλλόγου.

Περισσότερα Άρθρα

Εκπαιδευτική επίσκεψη του 1ου Γυμνασίου Ναυπλίου στην Βουλή, τον Εθνικό Κήπο και το Ζάππειο

Στην εκπαιδευτική επίσκεψη της Γ΄ τάξης του 1ου Γυμνασίου Ναυπλίου στην Αθήνα, οι μαθητές επισκέφτηκαν τη Βουλή των Ελλήνων και ξεναγήθηκαν στην έκθεση για το Ρήγα Φεραίο με τίτλο «Ρήγας και επανάσταση». Επισκέφτηκαν επίσης τον Εθνικό Κήπο και το Ζάππειο μέγαρο. Ξεναγήθηκαν στο Καλλιμάρμαρο από την εκπαιδευτικό κ. Μαρλαγκουτσου και το απόγευμα παρακολούθησαν την θεατρική […]

ΑΓΓΕΛΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: Η AIR-PLAST, αναζητά τεχνικό προσωπικό

ΑΓΓΕΛΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ – ΘΕΣΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ Προσωπικό Παραγωγής / Εργοστάσιο Η βιομηχανία πλαστικών υλικών συσκευασίας AIR–PLAST, αναζητά τεχνικό προσωπικό πλήρους απασχόλησης για το τμήμα παραγωγής στην έδρα της, στο ΄Αργος. Στην παραγωγή λειτουργούμε αυτοματοποιημένες μηχανές για την κατασκευή υλικών συσκευασίας. Το προσωπικό παραγωγής χαρακτηρίζεται από την οργάνωση, την προσοχή στη λεπτομέρεια και τη θέληση για βελτίωση.   Απαραίτητα […]