22 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Οι εκδηλώσεις του Δημοτικού Ωδείου

Το  Σάββατο 22 Δεκεμβρίου, 18.00, στον Ιερό Ναό Αγίου Πέτρου, η Χορωδία Ελληνικής Βυζαντινής Εκκλησιαστικής μουσικής του Ωδείου, θα ψάλλει επίκαιρους Βυζαντινούς Ύμνους. Τη Χορωδία διευθύνει ο χοράρχης και καθηγητής του Ωδείου  Παναγιώτης Κωστόπουλος. Για την γιορτή των Χριστουγέννων θα μιλήσει φέτος ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος π. Δημήτριος Κωστόπουλος.

Το Σάββατο επίσης, στις 19.00, στην Αίθουσα του Ωδείου μαθητές μας   προσφέρουν το μουσικό  «ΤΣΑÏ …ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ»!

Την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου, 11.30, στην Αίθ. Τέχνης και Πολιτισμού «Μέγας Αλέξανδρος»  γιορτάζουμε τα Χριστούγεννα  με μικρά και μεγάλα μουσικά σύνολα! Μικροί και μεγάλοι μαθητές του Ωδείου θα δώσουν με μουσική τον τόνο της Γιορτής !

Το Σύνολο Εγχόρδων και Πνευστών που διευθύνει ο Νίκος Καπετάνιος θα συμπράξει  με την Παιδική  και την Εφηβική χορωδία  που διευθύνει ο Νίκος Παινέζης.To Σύνολο Φλάουτων που  διευθύνει η Εύα Κάρκουλα, το σύνολο Παραδοσιακών οργάνων που οργάνωσαν και συνοδεύουν η Ράνια Κουτρούλη και ο Σπύρος Μαρίνης, τρίο, ντουέτα και σόλο από μαθητές και καθηγητές υπόσχονται μια λαμπερή Χριστουγεννιάτικη γιορτή!

Ο χριστουγεννιάτικος μας κουμπαράς θα ενισχύσει  φέτος το σύλλογο ΑμεΑ Αργολίδας.

Γλυκές γεύσεις θα προσφέρουν … μαμάδες και μπαμπάδες και χυμούς η Ένωση Γεωργικών Συνεταιρισμών Αργολίδας!

Σας περιμένουμε!

Περισσότερα Άρθρα

Σπουδαία διοργάνωση καλαθοσφαίρισης θα φιλοξενήσει η Μεσσήνη

Μία σπουδαία διοργάνωση καλαθοσφαίρισης θα φιλοξενήσει τις επόμενες ημέρες η Μεσσήνη στο ανακαινισμένο κλειστό γυμναστήριο της πόλης. Πρόκειται για το Διεθνές Τουρνουά Παμπαίδων έως 15 ΕΤΏΝ με την επωνυμία 1ο Κύπελλο Μεσσήνης που θα διεξαχθεί στο Νησί από τις 28 Ιουλίου έως την 1η Αυγούστου. Με το τετραήμερο αγώνων μπάσκετ, στο οποίο συμμετέχουν ομάδες παμπαίδων […]

“ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ” – Νέος υποψήφιος ο Μιχάλης Μανάβης

Η “ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ”  μεγαλώνει και ισχυροποιείται! ΜΑΖΙ  ΜΑΣ και ο Μιχαήλ Μανάβης του Δημητρίου και της Σοφίας Ο Μιχάλης γεννήθηκε, μεγάλωσε και κατοικεί στην Αλέα. Είναι ελεύθερος επαγγελματίας στο χώρο των αλουμινοκατασκευών και ταυτόχρονα ασχολείται με αγροτικές εργασίες. Για πρώτη φορά πήρε την “ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ” να ασχοληθεί με τις δημοτικές εκλογές για να βοηθήσει να βελτιωθεί η ζωή στην […]