19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Οι “Ιπτάμενοι” στο πανελλήνιο πρωτάθλημα

Ο Αθλητικός σύλλογος Αργολίδας Ιπτάμενοι με την κολυμβήτρια Ευφροσύνη Σκούμπη εκπροσωπούν την Αργολίδα στους Πανελλήνιους Αγώνες Προαγωνιστικών κατηγοριών στην Αθήνα.

Η κολυμβήτρια Ευφροσύνη Σκούμπη συνοδευόμενη από την προπονήτρια του συλλόγου Κατερίνα Δημακοπούλου βρίσκονται στην Αθήνα προκειμένου να λάβουν μέρος στους Πανελλήνιους Αγώνες που γίνονται στο Δημοτικό κολυμβητήριο Περιστερίου στις 28, 29 και 30 Ιουνίου 2019.

Στους αγώνες αυτούς συμμετέχουν 970 κολυμβητές και κολυμβήτρια από όλη την Ελλάδα και η Ιπτάμενη Σκούμπη είναι η μοναδική κολυμβήτρια που θα εκπροσωπήσει στους αγώνες τον νόμο Αργολίδας.

Καλή επιτυχία Ιπτάμενη Ευφροσύνη!

Να πετάξεις ψηλά!

 

Περισσότερα Άρθρα

Ο Διομήδης Άργους νίκησε με σκορ 29-28, αλλά η Δράμα προκρίθηκε

Το είπαν και το έκαναν οι παίκτες του Διομήδη Άργους. Μπήκαν και πάλεψαν απέναντι στη Δράμα, κόντρα σε όλα τα προγνωστικά, από το πρώτο δευτερόλεπτο έτοιμοι να τα δώσουν όλα και αυτό ακριβώς έκαναν. Σε θρίλερ εξελίχθηκε ο «εμφύλιος» μεταξύ της Δράμας και του Διομήδη για το European Cup στο χάντμπολ. H ομάδα του Άργους […]

Ήττα στην πρεμιέρα του Γιώργου Κούτση-Κρίμα για την Ένωση Λέρνας

  Έχασε ο Παναργειακός στην πρεμιέρα του Γιώργου Κούτση στον πάγκο την ομάδας που πλέον αποχαιρέτησε κάθε ελπίδα και για τη δεύτερη θέση στον 8ο όμιλο της Γ Εθνικής και οφείλει να ξεκινήσει άμεσα το σχεδιασμό για την νέα περίοδο. Κάνοντας πρώτα έναν πολύ αυστηρό απολογισμό πεπραγμένων… Ο Παναργειακός για την 20η αγωνιστική ηττήθηκε 1-0 εκτός […]