13 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Οι παιδικές χαρές του Δήμου Ερμιονίδας

Από τη δημοσίευση του Δημήτρη Σφυρή στο facebook, σχετικά με τις παιδικές χαρές του Δήμου Ερμιονίδας, διαβάζουμε :

Θα ολοκληρωθούν 16 ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟ. ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΕ Ο ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΣΤΗΝ ΕΡΜΙΟΝΗ.
—————————
Είχε γίνει δωρεά από την οικογένεια ΤΡΑΥΛΟΥ πριν 3 χρόνια και συνεχίζεται η επισκευή με τις νέες προδιαγραφές πιστοποίησης από το Δήμο μας.

Συγχρόνως γίνονται και σε άλλες Κοινότητες του Δήμου εργασίες νέων παιδικών χαρών και επισκευές σε υπάρχουσες και νέα όργανα με νέες προδιαγραφές.!!!

Περισσότερα Άρθρα

Κατάτμηση έργου έδειξε η έκθεση από τον διαχειριστικό έλεγχο για την «Πελοπόννησος» Α.Ε.

  Παραδόθηκε στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και την «Πελοπόννησος» Α.Ε. από την εταιρεία “tgs Ελλάς” η έκθεση από τον διαχειριστικό έλεγχο των προγραμματικών συμβάσεων του φορέα υλοποίησης «Πελοπόννησος» Α.Ε. Τα ευρήματα που αναφέρονται στην εν λόγω έκθεση, τα οποία κρίνονται ως εξόχως σοβαρά, θα τεθούν υπ’ όψη του Δ.Σ. της εταιρείας, προκειμένου να ληφθούν οι  κατά […]

Ξεπερνάνε κάθε πρόβλεψη τα κρούσματα σήμερα στην Αργολίδα

Κορονοϊός στην Αργολίδα: Δώδεκα νέα κρούσματα

Σήμερα, Δευτέρα 22 Μαρτίου, από τα 1.707 κρούσματα κορονοϊού που καταμετρήθηκαν στη χώρα σε 24 ώρες, τα 801 βρέθηκαν στην Αττική, τα 130 στη Θεσσαλονίκη, 116 στην Αχαΐα και 12 στην Αργολίδα. Σε κάθε περιφέρεια εντοπίστηκαν ως εξής: