18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Οι τελευταίες μέρες της Πομπηίας του Πέτρου Τατούλη (video)

Θα μας τρελλάνουν τελείως…

Είναι αδιανόητο το δελτίο τύπου της Περιφέρειεας για όσα έγιναν χθες…

ΕΛΕΟΣ!!!

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ

Συνέντευξη Πέτρου Τατούλη

Gepostet von Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης 91,5 am Mittwoch, 5. Juni 2019

ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ντροπή η ανοίκεια στάση του Νίκου Μπελόγιαννη

Απολύτως καταδικαστέα κρίνεται για μια ακόμα φορά η συμπεριφορά του τηλεοπτικού σταθμού BestTv και του ιδιοκτήτη του κ. Νίκου Μπελόγιαννη, κατά τη διάρκεια προγραμματισμένης συνέντευξης τύπου του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρου Τατούλη την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2019.

Ο ιδιοκτήτης του σταθμού επέλεξε να προσέλθει συνοδεία μόνο εικονολήπτη και όχι δημοσιογράφου, αγνοώντας το εμπάργκο που του έχει επιβληθεί για την υβριστική και αντιδεοντολογική, με δημοσιογραφικούς όρους, συμπεριφορά του. Επέλεξε επίσης να αγνοήσει το αίτημα του Περιφερειάρχη που μετέφερε η Θεματική Αντιπεριφερειάρχης κα Κωνσταντίνα Νικολάκου, να αποχωρήσει πριν την έναρξη της συνέντευξης τύπου, με δεδομένο ότι εδώ και πολλούς μήνες υβρίζει προσωπικά και οικογενειακά τον κ. Τατούλη, αλλά και στελέχη της περιφερειακής αρχής.

Ο κ. Μπελόγιαννης όχι μόνο αρνήθηκε να αποχωρήσει, αλλά στράφηκε και εναντίον της κας Νικολάκου με φραστικές και ανοίκειες επιθέσεις, επαναλαμβάνοντας μάλιστα τις ίδιες ύβρεις που καθημερινά εξαπολύει από το τηλεοπτικό του κανάλι, που δε συνάδουν καθόλου με το ρόλο της αντικειμενικής ενημέρωσης και εποικοδομητικής κριτικής.

 

 

Περισσότερα Άρθρα

Ερώτηση στη Βουλή: «Προβλήματα και καθυστερήσεις με την παράδοση των self test στα φαρμακεία»

«Προβλήματα και καθυστερήσεις με την παράδοση των self test στα φαρμακεία» Ερώτηση σχετικά με τα προβλήματα και τις καθυστερήσεις με την παράδοση των self test στα φαρμακεία κατέθεσε στη Βουλή ο Ανδρέας Πουλάς προς τον Υπουργό Υγείας. Ο κ. Πουλάς ερωτά τον αρμόδιο Υπουργό εάν θα φτάσουν έγκαιρα οι ποσότητες των self test στα φαρμακεία […]

Επιστροφή 11 παράτυπων μεταναστών στην Τουρκία

Με επιχείρηση υπό την ευθύνη της Ελληνικής Αστυνομίας και τη συνδρομή του Οργανισμού της Ευρωπαϊκής Συνοριοφυλακής και Ακτοφυλακής -Frontex, σήμερα 11 Ιανουαρίου 2019, επιστράφηκαν έξι παράτυποι μετανάστες -πέντε άνδρες και μία γυναίκα. Οι τέσσερις ήταν από το Ιράκ και από ένας από τον Πακιστάν και την Αλγερία. Για πέντε υπήρχαν απορριπτικές αποφάσεις για χορήγηση καθεστώτος […]