15 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Οι Τούρκοι έχουν συλλάβει 2 Έλληνες δημοσιογράφους

Κλείνουν λόγω κορονοϊού τμήματα από το 4ο Δημοτικό Σχολείο και το 4ο Νηπιαγωγείο Ναυπλίου

Στα κρατητήρια της Αδριανούπολης κρατείται η δημοσιογράφος του τηλεοπτικού σταθμού Mega, Σοφία Καρτάλη, η οποία συνελήφθη χθες από τις τουρκικές δυνάμεις ασφαλείας με την κατηγορία ότι μπήκε σε απαγορευμένη στρατιωτική ζώνη.

 

Η Σοφία Καρτάλη αναμένεται από ώρα σε ώρα να οδηγηθεί στα δικαστήρια της πόλης για να δικαστεί με τη διαδικασία του αυτοφώρου.

 

Την υπόθεση παρακολουθούν οι ελληνικές διπλωματικές Αρχές, οι οποίες, αντιδρώντας άμεσα, όρισαν από την πρώτη στιγμή δικηγόρο στο πλευρό της Ελληνίδας δημοσιογράφου.

 

Να σημειώσουμε πως είναι η δεύτερη δημοσιογράφος που συλλαμβάνουν με την ίδια κατηγορία οι Τούρκοι. Είχε προηγηθεί προχθές η σύλληψη της δημοσιογράφου, Μαρίας Ζαχαράκη του τηλεοπτικού σταθμού Open.

 

newsbomb.gr

Περισσότερα Άρθρα

Αύξηση του Εισοδήματος Αλληλεγγύης από 400 έως 1.800 ευρώ μηνιαίως δρομολογεί η Κυβέρνηση

Πολυεπίπεδες παρεμβάσεις πέραν των μέτρων στήριξης ύψους 2,4 δισ. ευρώ που έχουν ήδη συμπεριληφθεί στο προσχέδιο Προϋπολογισμού 2022 εξετάζει το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης για το επόμενο έτος, προκειμένου να ανακουφίσει τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις από το κύμα ακριβείας και ειδικά από τις μεγάλες επιβαρύνσεις από την εκτίναξη των τιμών των καυσίμων και της ενέργειας. […]

Αργίες και τριήμερα 2022: Πότε ξανακαθόμαστε

Η λέξη «αργίες» είναι μία τις λέξεις που αναζητούν οι Έλληνες περισσότερο στο διαδίκτυο. Ολοκληρώνουμε το τριήμερο της Πρωτομαγιάς αλλά ήδη οι Έλληνες ψάχνουν για τις επόμενες αργίες. Οι αργίες του 2022 Αγίου Πνεύματος 13 Ιουνίου 2022, Δευτέρα Κοίμηση της Θεοτόκου 15 Αυγούστου 2022, Δευτέρα 28η Οκτωβρίου 2022, Παρασκευή Χριστούγεννα 25 Δεκεμβρίου 2022, Κυριακή Σύναξη […]